Radeon 8500

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
bubo82
Nováček
Nováček

Radeon 8500

Příspěvek od bubo82 »

Dobry den, mam Radeona 8500 (Manli 128MB) v desce ECS K7S5A s procesorem Athlon XP 1900+

Vsichni se vsude chlubi jak svoje karty taktuji a ze jejich R8500 ma treba 275/275 nebo i 325/325. U tehle grafiky jsem videl nejmene 250/250
Me ale program ATI Tool ukaze 250core/200mem. Da se to menit, ale jakmile zvednu jednu z frekvenci tak zacne system pri zatezi padat (cerny monitor a hryz). V 3DMarku dojde do poloviny a konec. A pritom to zvednu treba jen na 258/208 (tj. o 8Mhz!!!) A to jsem udelal karte primo brutalni chlazeni jadra i pameti a zadna zmena. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Na 250/200 jede bez chyby ale je to zalostne malo :sad:

Diky
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

cim to je?manli, vic to proste nejde, manli je nejhorsi vyrobce GK , pouziva nejhorsi pameti a ma strasny zpracovani.. nic s tim neudelas, i kdybys udelal Vmod , tak to zvednes o par mhz..
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
-=Ondra=-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -=Ondra=- »

Presne tak... proste a jednoduse spatny kousek... Ja bych ji radeji moc netlacil, protoze lepsi nejaka grafka nez RIP-*ka...
Micis89
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Micis89 »

jaj i mam taky ale od CLubu 3D a taktovat jde zlate zatim nema s zadnou hrou problem sice nemam hosne bodu v 3D marka apod. :wink: asi mas fakt spatny kousek raci ji prodej a kups i 6600 nebo GT a ty uz jdou taktovat dobre na tecj se vyradis :)
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
-=Ondra=-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -=Ondra=- »

Micis89 píše:jaj i mam taky ale od CLubu 3D a taktovat jde zlate zatim nema s zadnou hrou problem sice nemam hosne bodu v 3D marka apod. :wink: asi mas fakt spatny kousek raci ji prodej a kups i 6600 nebo GT a ty uz jdou taktovat dobre na tecj se vyradis :)
Ja bych teda 6600xx vubec nedoporucil... bohuzel jsem mel taky par kusu v ruce... :cry:
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Micis89 píše:zatim nema s zadnou hrou problem sice nemam
no tak to asi nehrajes moc nove hry co :oops: tak QII nebo unreal s tim ta karta ale asi fakt nema problem... Jinak zdravim koprivnici
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

-=Ondra=- píše:
Micis89 píše:jaj i mam taky ale od CLubu 3D a taktovat jde zlate zatim nema s zadnou hrou problem sice nemam hosne bodu v 3D marka apod. :wink: asi mas fakt spatny kousek raci ji prodej a kups i 6600 nebo GT a ty uz jdou taktovat dobre na tecj se vyradis :)
Ja bych teda 6600xx vubec nedoporucil... bohuzel jsem mel taky par kusu v ruce... :cry:
A to jako proč?
-=Ondra=-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -=Ondra=- »

james7 píše:
-=Ondra=- píše: Ja bych teda 6600xx vubec nedoporucil... bohuzel jsem mel taky par kusu v ruce... :cry:
A to jako proč?
Obrazova kvalita byla hruzna u 3 ruznych kusu co jsem mel v ruce... nehlede na to ze karta topila... naivc to byl Leadtek a piskaly mu civky..
bubo82
Nováček
Nováček

Příspěvek od bubo82 »

Diky vsem za odpovedi...tohle jsem si vazne nemyslel. Mel jse za to, ze vsechny vyrobci R8500 pouzivaj stejny frekvence... Tak dik, pujde do sveta
kupca
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od kupca »

muzu potvrdit, ze manli je asi uplne nejhorsi vyrobce vga co jsem mel kdy v ruce
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

bubo82 píše:Diky vsem za odpovedi...tohle jsem si vazne nemyslel. Mel jse za to, ze vsechny vyrobci R8500 pouzivaj stejny frekvence... Tak dik, pujde do sveta
Nic si z toho nedělej, já mám 8500 od Herculese a mám takty 230/190 :wink:.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
Micis89
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Micis89 »

[CZ]mike píše:
Micis89 píše:zatim nema s zadnou hrou problem sice nemam
no tak to asi nehrajes moc nove hry co :oops: tak QII nebo unreal s tim ta karta ale asi fakt nema problem... Jinak zdravim koprivnici

hraju a unreal to taky dava v klidu to vis kvalita od CLUB 3D :wink:
CPU:AMD64 2800+ MB:Gigabyte K8NE (nF4-4X) RAM:Samsung 512Mb DDR 400,VGA:Sapphir X800 GTO FB,HDD:Baracuda 320Gb 7200,OS: XP SP2
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“