ASUS ATI Radeon 9600XT/TVD

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Pupik
Začátečník
Začátečník

ASUS ATI Radeon 9600XT/TVD

Příspěvek od Pupik »

Vsechny vas zdravim, nenajde se tady par lidicek, kteri vlastni tuto kartu? Zajimalo by me jeke mate zkusenosti se zaznamem z videokamery. Mam analogovou kameru SONY (Hi8) a chtel bych si zaznamy archvovat na DVD. Mel jsem kartu Hercules 3D Prophet All-In-Wonder 9800SE a nebyl jsem moc spokojen s vysledkem zaznamu. Je mi jasne, ze by bylo lepsi kopit napriklad Pinacle Studio s greb. kartou, ale zda se mi to dost drahy. Tento balik pro pripojeni analogove i dig. kamery (bohuzel nelze koupit zvlast pro analogovou kameru) stoji cca 9 000,-. Taky me zajima vykon karty ve hrach. Cetl jsem clanek kde spolu souperi Hercules 3D Prophet All-In-Wonder 9800SE a ASUS 9600XT/TVD a vysledek je ze je ASUS vykonejsi. Somozrejme, pokud jsou v poradku dalsi 4 pipky u Herculesu, tak je tahle karta bezkonkurencni. Jak jsem jiz psal AIW 9800SE jsem mel, ale Pro verze se z ni nedala udelat (neprekonatelne ctverecky) :wink: . Hold smula, tak jsem ji vratil. Uz se mi nechce znovu pokouset stesti, tak me zajima jina volba. Bud si koupim stredni tridu (9600XT) nebo kouknu po GPU 9800. Co vy na to? Predem dekuji za odpovedi a nozory. :)
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

To se zatim nenasel zadny majitel teto karty?????? Kdo bude prvni a nepise mi sve zkusenosti a postrehy????? Prectu si jakykoli nazor ci radu. :(
:-)
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

Testy jsem daval primo na PCT. Ale s tim vstupem nevim (nerozbaloval jsem balicek s VIVO), ostatne predpokladam ze ma stejny protoze pouziva stejny cip jako 9800SE.
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“