ICQ erroer

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ICQ erroer

Příspěvek od Nitram »

preinstaloval jsem winy na win XP-profesional se sp2 nainstaloval icq a pri pokusu o spusteni mi to napise tenhle error: Failed to connect. Please check your connection settings and try again later. Info number: 0401 If th problem persists, please click her.... uz jsem zkousel vsechno mozne, ale furt to na me blije tohle, i kdyz se snazim zaregistrovat nove icq cislo tak to taky nejde... :( nevi ne nekdo co s tim?
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

firewall? :roll:
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

jo to jsem si taky myslel nainstalovala se mi ta uzasna vystraha zabezpeceni systemu windows ktery se nemuzu zbavit, tak sem mrknul na firewall do vyjjimek a tam icq je, takze by ho to poustet melo... kdyby nekdo vedel jak se zbavit toho zabezpeceni taky bych se nezlobil...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak zkus ten fw na chvíli úplně vypnout, jestli to pojede ...
Goldnoob team proud member!
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

kdyz v nastaveni zaskrtnu vypnout. tak ta mrcha v hlavnim menu stejne furt sviti zelene ze je zaplej, ale v nastaveni je zaskrtli vypnout...
da se to zabezpeceni nak vypnout, stejne si budu instalovat kerio a na tenhle windowsackej kaslu...
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

Tak jsem to vyresil pomerne radikalne, nesel poradne ani net, tak sem winy znova reinstnul a zjistil ze v softwaru k zakladni desce byl i firewall kterej byl mozna pricinou proc to neslo, takze sem ho ani neinstaloval...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“