Bude fungovat vypálené DVD ve stolním přehrávači?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- spajk
- Začátečník

Bude fungovat vypálené DVD ve stolním přehrávači?
Chtel bych si koupit DVD vypalovacku hlavne kvuli tomu abych mohl palit a pak prehravat na stolnim.Jo a je pro stolni prehravac rozdil v DVD+/-R.Mate z necim zkusenosti anebo da se to nekde vycist.Vubec netusim jak to mam zjistit.Dikec zatim cau
Nic
- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No taky jsem tohle před rokem řešil, a vůbec se to nevyplatí. Jelikož to grabování dá docela hodně práce, navíc je pracný tam dát titulky. Kupovat DVDvypalovačku kvůli přehrávání na stolním DVD jsou fakt vyhozený peníze(mluvím ze zkušenosti, taky jsem to chtěl udělat jako ty, ale akorát mi doma zůstal DVDpřehrávač). Nakonec jsem jako nejlepší řešení zvolil přehrávání přímo z PC přes projektor na plátno....s dobrýma reprobednama super podívaná!! Anebo to můžeš propojit rovnou s televizí, určitě snazší, levnější a lepší způsob.....toť pouze můj osobní názor...
- spajk
- Začátečník

- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spajk
- Začátečník

- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypalené DVD pojede na stolním DVD?
me vsechny zalohy mych orig. dvd jedou na stolnim prehravaci no problem uz se to tady resilo pres program DVDShrink prevedes i dvouvrstvy originalky na 4,7GB a s nekompatibiltou na stolnich prehravacich sem se nesetkal (tedy jestli podporovaly zvoleny format DVD)spajk píše:Chtel bych si koupit DVD vypalovacku hlavne kvuli tomu abych mohl palit a pak prehravat na stolnim.Jo a je pro stolni prehravac rozdil v DVD+/-R.Mate z necim zkusenosti anebo da se to nekde vycist.Vubec netusim jak to mam zjistit.Dikec zatim cau
It's free software and it gives you freedom!
- Naex
- Začátečník

- spajk
- Začátečník

- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kua já jsem přece vůbec nepsal že převádění z DVD na DVD-R dá moc práce!!!! Psal jsem grabování na DVD formát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudíš z Avička který se stáhne z netu...cca 700MB!!!!!!!!!!!!!!!!Naex píše:Já používám TEAC W50D na DV-R a žádnej problém se stolním DVD.
BTW: nemyslím si, že převedení DVD na DVD-R dá moc práce
- spajk
- Začátečník

spajk píše:Chtel bych si koupit DVD vypalovacku hlavne kvuli tomu abych mohl palit(kopirovat orig.) a pak prehravat na stolnim.Mate z necim zkusenosti?Dikec zatim cau
Nic
- Pajik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zni to trochu jinak než si to napsal teď...spajk píše:Chtel bych si koupit DVD vypalovacku hlavne kvuli tomu abych mohl palit a pak prehravat na stolnim.Jo a je pro stolni prehravac rozdil v DVD+/-R.Mate z necim zkusenosti anebo da se to nekde vycist.Vubec netusim jak to mam zjistit.Dikec zatim cau
- spajk
- Začátečník

Omlouvam se jak jsem to tak cetl napadlo me ze jsem tu otazku spatne polozil.Omlouvam se i ostatnim.
Nic
- JirkaH
- Mírně pokročilý

Já tedy nevím, ale převádět film z DivX na DVD?
Nebylo by lépe prozkoumat nabídku na trhu, jestli už přehrávání nezvládají stolní přehrávače? Nějak toto moc nesleduji, ale psalo se o přímé podpoře stolních přehrávačů pro DivX.
A co třeba přehrávat přes počítač a výstup na TV?
No zvaž si to, je to na tobě.
Nebylo by lépe prozkoumat nabídku na trhu, jestli už přehrávání nezvládají stolní přehrávače? Nějak toto moc nesleduji, ale psalo se o přímé podpoře stolních přehrávačů pro DivX.
A co třeba přehrávat přes počítač a výstup na TV?
No zvaž si to, je to na tobě.
- spajk
- Začátečník

- JirkaH
- Mírně pokročilý

Někde tady na fóru psal moderátor Sentenced o nějakých problémech s přehráváním vypálených DVD na stolních přehrávačích. Šlo o případy, kdy se původní DVD "očeše" a zbaví menu. To prý pak dělá problémy. Sám žádnou zkušenost nemám. A promiň, asi jsem nějak hned nepochopil, na co se tážeš. Čím novější stolní DVD přehrávač, tím toho umí víc. Ty nejnovější podporují nejen DVD ROM, CD ROM, ale i CDRW, DVR-R, DVD+R a dokonce i DVD RAM včetně např.formátu MP3 ap. Asi je třeba hodně zkoumat, co která mašinka umí.