1.Potreboval bych poradit v jakem programu bych mohl upravovat(orezavat)filmy na DVD(ci .avi).
2. Mam adobe premiere 6.5 a snazim se v nem nacist video ve formatu avi. Pise mi to chybu "Unable to open that file. File uses an unsupported compression format. File path: F:\Ice Age.avi"
Uprava filmu(DVD)
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Uprava filmu(DVD)
Tak DVD je format Mpeg2 ale avi ořežeš Treba v Pinnacle, Virtualdub moduTeal'c píše:1.Potreboval bych poradit v jakem programu bych mohl upravovat(orezavat)filmy na DVD(ci .avi).
2. Mam adobe premiere 6.5 a snazim se v nem nacist video ve formatu avi. Pise mi to chybu "Unable to open that file. File uses an unsupported compression format. File path: F:\Ice Age.avi"
jiank Premiere potrebuje plugin....
Ořezat mysliš jako co?
Nechcej je editovat? Nebo jen samzat zvukove stopy a menu aby se vešli na DVD? Ktomu je dobry shrink.
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
U toho premiere jakej potrebuju ten plugin(uz jsem si ho koupil tak ho chcu vyuzivat)? Orezat myslim zkratit(potrebuju proste jenom usek filmu na vyukac)Dzin píše: Tak DVD je format Mpeg2 ale avi ořežeš Treba v Pinnacle, Virtualdub modu
Ořezat mysliš jako co?
Nechcej je editovat? Nebo jen samzat zvukove stopy a menu aby se vešli na DVD? Ktomu je dobry shrink.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jestli jen zkratit tak ten Virtualdub asi nejlepši volba...Teal'c píše:U toho premiere jakej potrebuju ten plugin(uz jsem si ho koupil tak ho chcu vyuzivat)? Orezat myslim zkratit(potrebuju proste jenom usek filmu na vyukac)Dzin píše: Tak DVD je format Mpeg2 ale avi ořežeš Treba v Pinnacle, Virtualdub modu
Ořezat mysliš jako co?
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vis kde sehnat navod a ten plugin nevis kde sehnat?Dzin píše: Jestli jen zkratit tak ten Virtualdub asi nejlepši volba...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, zkus googleTeal'c píše:Vis kde sehnat navod a ten plugin nevis kde sehnat?Dzin píše: Jestli jen zkratit tak ten Virtualdub asi nejlepši volba...
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tvfreak.czTeal'c píše:Vis kde sehnat navod a ten plugin nevis kde sehnat?Dzin píše: Jestli jen zkratit tak ten Virtualdub asi nejlepši volba...