První spuštění Mandrake 10 - lama linux - poser disku
- Smeli
- Začátečník

-
První spuštění Mandrake 10 - lama linux - poser disku
Please, potřebuju help - nainstaloval jsem si Mandrake 10 a když ji konečně spustím dostanu se akorát do nějaké konsole. Nevíte co s tím? Zkoušel jsem reinstal a prd z toho, různé typy instalací spouštět ap. 
Naposledy upravil(a) Smeli dne pon 13. úno 2006, 16:25, celkem upraveno 1 x.
- next_ghost
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Smeli
- Začátečník

-
- NeMeM9aA
- Začátečník

tak to bude blbe nastaveny konfigurak Xek. v /etc/X11/xorg.conf je konfiguracni soubor. Ale asi bude vhodnejsi spustit nejaky konfigurator, takze -Smeli píše:Tak jsem to zkusil - láskyplně mi to hodilo hlášku o Fatal Error a něco main screen not found nebo tak nijaknext_ghost píše:# startx
#xorgconfig
dal uz budes postupovat dle prikazu na obrazovce.
- Smeli
- Začátečník

-
- Lami
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jako root xorgconfig nebo xorgcfg
Jestli teda mas vubec nainstalovany Xka... Neznam Mandrake a podobne distribuce. Ale nainstalvoat Mandrake bez Xek by mohlo byt tezke.
Jete by tam tereticky mohlo byt XFree86 (nevim jak je 10ka stara), tak by prikaz xf86cfg nebo XF86Config (cAsE Sensitive!)
Jestli teda mas vubec nainstalovany Xka... Neznam Mandrake a podobne distribuce. Ale nainstalvoat Mandrake bez Xek by mohlo byt tezke.
Jete by tam tereticky mohlo byt XFree86 (nevim jak je 10ka stara), tak by prikaz xf86cfg nebo XF86Config (cAsE Sensitive!)
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux 
- Smeli
- Začátečník

-
Tak jsem se někam dostal... ale nic mi to nepřineslo kromě malé blbosti, kde jsem si mohl nastavit myš, klávesnici a podobně. Jinak bylo všechno malinké a nečitelné. A přišel problém: jelikož jsem jej naistaloval na D:, on si hodil boot na E: a teď mi v oknech skáče hláška, že disk není naformátován. Co s tím??? Mám tam 60 giga hudby a filmů a nechci o to přijít

Vyřešeno... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=#6896468
Vyřešeno... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... t=#6896468