Potřeboval bych nazory na NTB Acer Aspire 1652WLMi
Moderátor: Don
- xjurcice
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych nazory na NTB Acer Aspire 1652WLMi
Ocením jakoukoli informaci, o šasi, displeji, výdrži, atd. Diky moc
http://www.alza.cz/DetailPage.asp?DPG=57574
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potřeboval bych nazory na NTB Acer Aspire 1652WLMi
co k nemu rict?mrkni kolem na nazory a vem si jinou znacku, nejlepe ASUS ten ma nej pomer ceny vykon kvalita, ACER ma jen pomer cena a vykon...xjurcice píše:Ocením jakoukoli informaci, o šasi, displeji, výdrži, atd. Diky moc
napriklad
ASUS A6KM 15.4WC/SPR30+/2x256/60/DVD RW/N73/Wg/XPh
ASUS A3AC 15"/PM740/1x512/60G5/DVD RW/Wg/L8/Com
vzal bych A6KM kvuli grafice
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- xjurcice
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem samozrejme ostatni diskuse cetl, ale nekdo rika ze jsou spatnz, nekdo ne, ale presne jsem nepochopil, co vam na tom Aceru tak vadi... Ja se v tom tak nevyznam, proto se ptam... Diksh píše:co k nemu rict?mrkni kolem na nazory a vem si jinou znacku, nejlepe ASUS ten ma nej pomer ceny vykon kvalita, ACER ma jen pomer cena a vykon...xjurcice píše:Ocením jakoukoli informaci, o šasi, displeji, výdrži, atd. Diky moc
napriklad
ASUS A6KM 15.4WC/SPR30+/2x256/60/DVD RW/N73/Wg/XPh
ASUS A3AC 15"/PM740/1x512/60G5/DVD RW/Wg/L8/Com
vzal bych A6KM kvuli grafice
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
maji hroznou kvalitu, proc myslis, ze stoji o dost mene?jsou dost poruchove, nekvalitni sasi a celkove provedeni atd atd to by jsme se furt opakovali, ASUS naproti tomu dodava dily do IBM notebooku a kvalitou je nekde uplne jinde, ten model co jsem napsal ja, ma vykonejsi grafiku a vykonove je +- na stejne urovni, neni to sice PM ale co clovek ceka za ty penize, pokud bys chtel PM + dobra GK tak u ASUSU si kolem 27k bez Dxjurcice píše:No ja jsem samozrejme ostatni diskuse cetl, ale nekdo rika ze jsou spatnz, nekdo ne, ale presne jsem nepochopil, co vam na tom Aceru tak vadi... Ja se v tom tak nevyznam, proto se ptam... Dik
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- xjurcice
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
maji hroznou kvalitu, proc myslis, ze stoji o dost mene?jsou dost poruchove, nekvalitni sasi a celkove provedeni atd atd to by jsme se furt opakovali, ASUS naproti tomu dodava dily do IBM notebooku a kvalitou je nekde uplne jinde, ten model co jsem napsal ja, ma vykonejsi grafiku a vykonove je +- na stejne urovni, neni to sice PM ale co clovek ceka za ty penize, pokud bys chtel PM + dobra GK tak u ASUSU si kolem 27k bez D[/quote]
OK.. zvazim to, ale me jde o co nejvetsi vykon za co nejmensi penize (student chapes). Mě teda pripada, ze kdyby byly,ale tak poruchove, tak by asi taky nebzly nejprodavanejsi ne?
OK.. zvazim to, ale me jde o co nejvetsi vykon za co nejmensi penize (student chapes). Mě teda pripada, ze kdyby byly,ale tak poruchove, tak by asi taky nebzly nejprodavanejsi ne?
- malidian
- Mírně pokročilý
-
Sh má pravdu v tom, že šasi za moc nestojí. Pokud jen trochu přitlačíš na víko Aceru, tak se to promáčkne, ale za ty peníze to není nejhorší notebook. Záleží na co ten notes budeš využívat. Pokud to chceš furt někam přenášet a zapínat a vypínat, tak si kup IBM, ale na běžnou práci někde v kanclu ti ten Acer stačí. Jinak výdž baterky je tak mezi 1.5 až 2 hod. Pochopitelně záleží na tom, co děláš.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
xjurcice píše:maji hroznou kvalitu, proc myslis, ze stoji o dost mene?jsou dost poruchove, nekvalitni sasi a celkove provedeni atd atd to by jsme se furt opakovali, ASUS naproti tomu dodava dily do IBM notebooku a kvalitou je nekde uplne jinde, ten model co jsem napsal ja, ma vykonejsi grafiku a vykonove je +- na stejne urovni, neni to sice PM ale co clovek ceka za ty penize, pokud bys chtel PM + dobra GK tak u ASUSU si kolem 27k bez D
OK.. zvazim to, ale me jde o co nejvetsi vykon za co nejmensi penize (student chapes). Mě teda pripada, ze kdyby byly,ale tak poruchove, tak by asi taky nebzly nejprodavanejsi ne?[/quote]
prave spatne logika, kdyz stoji o 5000 mene nez jiny model , tak to kazdy riskne nekomu bezi v pohode jako Pavlovi minarikovy, nekomu odesli 2 za sebou behem roku, ty modeli co jsem ti vypsal stoji stejne jako ten Acer, tak bych vybiral z nich
- revenger
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nechapem co mate proti aceru..myslite si ze ked daco ma znacku vedsej firmy je to hned lepsie...netvrdim..podla mna su tie acer notebooky vynikajuce....cena vykon priam idealna...ale ked porovnavate drahy notebook znacky s rovnakymi parametrami a porovnavate acer.. s tymi istim hardware...tak vam vyjde minimalne o 8-10tis menej....
desktop:Amd ath64 3200+ winchester, MSI K8N-sli platinum, MSI X800XL 256mb, 2X512MB apacer cl2,5; 2X80Gb seagate(NCQ) S-ata, 420W levicom, Samsung syncmaster 913TM Lcd 19
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ano tak si precti vse okolo.. nebudem to tady psat 100X, stoji mene na ukor kvality, fakt nema cenu to psat 100000Xrevenger píše:nechapem co mate proti aceru..myslite si ze ked daco ma znacku vedsej firmy je to hned lepsie...netvrdim..podla mna su tie acer notebooky vynikajuce....cena vykon priam idealna...ale ked porovnavate drahy notebook znacky s rovnakymi parametrami a porovnavate acer.. s tymi istim hardware...tak vam vyjde minimalne o 8-10tis menej....
- Radkoff
- Začátečník
-
no, v současný době je nejprodávanější zboží zároveň i nejlevnější. lvětšina lidí kouká na cenu a ne na kvalitu. proto je acer nejprodávanější.xjurcice píše:. Mě teda pripada, ze kdyby byly,ale tak poruchove, tak by asi taky nebzly nejprodavanejsi ne?
dostal sem ho loni k vánocům a po tejdnu mi vypad displej.
vyměnil sem to za toshibu a sem naprosto spokojenej