Máte někdo foťáky Sony DSC-W17,nebo Nikon Coolpix P1 .... ??

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Máte někdo foťáky Sony DSC-W17,nebo Nikon Coolpix P1 .... ??

Příspěvek od Luk »

Ahoj chtěl bych slyšet názory od lidí mající tyto foťáky:

Fuji FinePix E900
Fuji FinePix F11 Zoom
Nikon Coolpix P1
Olympus SP-350
Panasonic DMC-FX9
Sony DSC-W17

Četl jsem recenze na všechny foťáky s vyjímkou Nikon P1.
je zajimavé že některé recenze se docela rozcházely na ten samý typ foťáku.
Napište své poznatky,klady a zápory.Dále jak se vám s ním fotí za zhoršených světelných podmínek,tzv jak foťák dobře za horších podmínek ostří při nedostatku světla+co z toho vyleze pak za fotku.
Dále ostrost fotel,věrnost barev,zhruba výdrž na baterie a šum na snímcích.
Dál mě zajimá jestly jste s ním spokojeni nebo byste koupily a doporučily raději jiný foťák.
Zajmají mě jen výše uvedené modely,možná budu uvažovat o Sony DCS-P200.

Díky.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Mno tak ja ti muzu rovnou o jeden usnadnit vyber - olympus sp-350 bych tych ti nedoporucoval. ma problem s baterkama a nejsem si uplne jist jestli ho jiz odstranili. V cizine pry ano u nas je to vzdycky zalezitost pul roku :-(
(nedaji se pouzit dobijeci baterky)
JInak foti docela obstojne, skoro bych rekl az nadprumerne na to ze je to olympus a osmimego.

Jo a jeste jeden vyraznej zapor - je zoufale pomalej.

A ted jenom par poznamek:
- Nikon urcite nebude spatnej ale slovu dobry bude taky vzdalen. Nikon ma ted docela problemy vytvorit malej fotak kterej by necim vybocoval nebo aspon ospravedlnoval proc stoji vzdycky nadprumernou cenu. Ten bych taky vyskrtl.

- Sony W17 a P200 jsou uvnitr vicemene identicky takze zavisi predevsim na tvym vkusu a na tom zda preferujes lion akumulator nebo tuzkovky. Oba foti velmi slusne.

JInak netusim kdes nasel kontroverzi, prijde mi ze recenze (umis-li anglicky) na dpreview, steves-digicams, imaging-resource a dcresource jsou velmi relevantni a temer si neodporuji. navic i kdybys neumel anglicky podle stale stejnych trstu a obrazku muzes leccos odvodit.
Naposledy upravil(a) sx02 dne úte 14. úno 2006, 22:59, celkem upraveno 1 x.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Ja mam FinePix S9500, nejspis to ma stejnej cip jako E900, podle me celkem slusnej, nizkej sum (do 400 ISO temer neni potreba SW redukce), takze bych mohl hodnotit jen to, jinak to je uplne neco jinyho...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“