Problemy s prehravnim video formatu

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Petu
Nováček
Nováček

Problemy s prehravnim video formatu

Příspěvek od Petu »

Prosim o radu ohledne prehravani videa - vesprostred obrazu se zobrazuje ruzovy pruh a prava cast videa se zobrazuje nalevo a opacne. Vyzkousela jsem uz snad vsechny kodeky(i CCCP) a prehravace v ruznych kombinacich, ale problem nemuzu odstranit. Jediny format, ktery jde normalne prehrat je mpeg. Diky za jakoukoli konstruktivni radu.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problemy s prehravnim video formatu

Příspěvek od Dzin »

Petu píše:Prosim o radu ohledne prehravani videa - vesprostred obrazu se zobrazuje ruzovy pruh a prava cast videa se zobrazuje nalevo a opacne. Vyzkousela jsem uz snad vsechny kodeky(i CCCP) a prehravace v ruznych kombinacich, ale problem nemuzu odstranit. Jediny format, ktery jde normalne prehrat je mpeg. Diky za jakoukoli konstruktivni radu.
Co to je za video co ti blbne?
Format, kodek atd. Načti to do GSspotu a hod to sem. Jestli si instalovala vícero kodeků tak možná konflikt mezi nima. Jinak zkus také jinej přehrávač....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Petu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petu »

Nechodej avicka, ani DVD filmy. Instalovala jsem sice vice kodeku, ale vzdycky kazdej zvlast, predchozi jsem odinstalovala. Prehravacu taky bylo vic - MPC, BSPlayer,Winapm, WMP...Co sem mam hodit z GSspotu? Vsechny naistalovany codeky?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Petu píše:Nechodej avicka, ani DVD filmy. Instalovala jsem sice vice kodeku, ale vzdycky kazdej zvlast, predchozi jsem odinstalovala. Prehravacu taky bylo vic - MPC, BSPlayer,Winapm, WMP...Co sem mam hodit z GSspotu? Vsechny naistalovany codeky?
Ne, jen nejaky film načti a koukni jakym kodekem to je delane a GSspot ti řekne jestli ho máš v systemu nainstalovany. Ono sice možná se zda že si je odinstalovala ale dokáže to udelat peknou paseku v systemu.
Od kdy to nefunguje? Hlasí to nejakou chybu?Posledni krok je reinstal, hodnekrat se mi to stalo po instalaci kodeků, ale možná to nebude nutne.
Petu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petu »

GSspot se tvari, ze mu zadny kodeky neschazej. Kdyz ale prohlidnu vsechny kodeky, u nekterejch to hlasi chybu.

Nefunguje to od ty doby, co jsem preinstalovala pocitac a pri prehravani to nic nehlasi. Znova uz se mi to instalovat nechce :oops:
Petu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petu »

a konfliktem kodeku to taky nejspis nebude, pac to delalo tyhle chyby i kdyz tam jeste zadny nebyly....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Petu píše:GSspot se tvari, ze mu zadny kodeky neschazej. Kdyz ale prohlidnu vsechny kodeky, u nekterejch to hlasi chybu.

Nefunguje to od ty doby, co jsem preinstalovala pocitac a pri prehravani to nic nehlasi. Znova uz se mi to instalovat nechce :oops:
Tak pokud to hází chybu a dřív to nedelalo tak je více než pravdepodobne že je konflikt v kodekách, takže reinstal je nejlepši řešení ale nedávej tam hned všechny kodeky, to je ten nejhorší zpusob... Jen co potrebujes..
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Zkus všechny kodeky odinstalovat a nainstalovat ffdshow. Reinstal ovladačů ke grafické kartě by také nebyl od věci.
Pokuď měl Dzin na mysli reinstal windows, tak to je až poslední řešení.

S kodekama jsem už zažil lecos, ale reinstalovat wokna jsem kvůli nim nikdy nemusel.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Max Casper píše:Zkus všechny kodeky odinstalovat a nainstalovat ffdshow. Reinstal ovladačů ke grafické kartě by také nebyl od věci.
Pokuď měl Dzin na mysli reinstal windows, tak to je až poslední řešení.

S kodekama jsem už zažil lecos, ale reinstalovat wokna jsem kvůli nim nikdy nemusel.
ANo, mel.....
posledni ale nejrychlejší možnost.
Já a nejen mě už kodeky udelaly peknou paske ve win.
Ale já delam hodne v TV kartach , Sat.kartach a střihu jako takovem takže tam je to hodne velkej hokej občas.
Petu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petu »

Vsechny kodeky odinstalovany, preinstalovany ovladace, naisntalovany fddshow, ale problem porad stejnej. Hadam, ze ted uz to vypada na reinstalaci windowsu.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Petu píše:Vsechny kodeky odinstalovany, preinstalovany ovladace, naisntalovany fddshow, ale problem porad stejnej. Hadam, ze ted uz to vypada na reinstalaci windowsu.
Bude to asi nejrychlejší a nejspolehlivější řešení :)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“