Problemy s prehravnim video formatu
- Petu
- Nováček

-
Problemy s prehravnim video formatu
Prosim o radu ohledne prehravani videa - vesprostred obrazu se zobrazuje ruzovy pruh a prava cast videa se zobrazuje nalevo a opacne. Vyzkousela jsem uz snad vsechny kodeky(i CCCP) a prehravace v ruznych kombinacich, ale problem nemuzu odstranit. Jediny format, ktery jde normalne prehrat je mpeg. Diky za jakoukoli konstruktivni radu.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy s prehravnim video formatu
Co to je za video co ti blbne?Petu píše:Prosim o radu ohledne prehravani videa - vesprostred obrazu se zobrazuje ruzovy pruh a prava cast videa se zobrazuje nalevo a opacne. Vyzkousela jsem uz snad vsechny kodeky(i CCCP) a prehravace v ruznych kombinacich, ale problem nemuzu odstranit. Jediny format, ktery jde normalne prehrat je mpeg. Diky za jakoukoli konstruktivni radu.
Format, kodek atd. Načti to do GSspotu a hod to sem. Jestli si instalovala vícero kodeků tak možná konflikt mezi nima. Jinak zkus také jinej přehrávač....
- Petu
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ne, jen nejaky film načti a koukni jakym kodekem to je delane a GSspot ti řekne jestli ho máš v systemu nainstalovany. Ono sice možná se zda že si je odinstalovala ale dokáže to udelat peknou paseku v systemu.Petu píše:Nechodej avicka, ani DVD filmy. Instalovala jsem sice vice kodeku, ale vzdycky kazdej zvlast, predchozi jsem odinstalovala. Prehravacu taky bylo vic - MPC, BSPlayer,Winapm, WMP...Co sem mam hodit z GSspotu? Vsechny naistalovany codeky?
Od kdy to nefunguje? Hlasí to nejakou chybu?Posledni krok je reinstal, hodnekrat se mi to stalo po instalaci kodeků, ale možná to nebude nutne.
- Petu
- Nováček

-
- Petu
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud to hází chybu a dřív to nedelalo tak je více než pravdepodobne že je konflikt v kodekách, takže reinstal je nejlepši řešení ale nedávej tam hned všechny kodeky, to je ten nejhorší zpusob... Jen co potrebujes..Petu píše:GSspot se tvari, ze mu zadny kodeky neschazej. Kdyz ale prohlidnu vsechny kodeky, u nekterejch to hlasi chybu.
Nefunguje to od ty doby, co jsem preinstalovala pocitac a pri prehravani to nic nehlasi. Znova uz se mi to instalovat nechce
- Max Casper
- Začátečník

Zkus všechny kodeky odinstalovat a nainstalovat ffdshow. Reinstal ovladačů ke grafické kartě by také nebyl od věci.
Pokuď měl Dzin na mysli reinstal windows, tak to je až poslední řešení.
S kodekama jsem už zažil lecos, ale reinstalovat wokna jsem kvůli nim nikdy nemusel.
S kodekama jsem už zažil lecos, ale reinstalovat wokna jsem kvůli nim nikdy nemusel.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
ANo, mel.....Max Casper píše:Zkus všechny kodeky odinstalovat a nainstalovat ffdshow. Reinstal ovladačů ke grafické kartě by také nebyl od věci.
posledni ale nejrychlejší možnost.
Já a nejen mě už kodeky udelaly peknou paske ve win.
Ale já delam hodne v TV kartach , Sat.kartach a střihu jako takovem takže tam je to hodne velkej hokej občas.
- Petu
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: