Právě jsem dal zformátovat disk příkazem z A:format C:/u, zkontrolovalo to chybné clustery a začalo formátovat 1%, 2% až k 64%. Tam zahlásilo formátování přerušeno a šmytec

. Zopakuju přes disketu podruhé a zase přesně v 64% formátování kaput

.
HDD mi předtím stále blbul, hlásí že nemohl načíst jakési o/i, pak že F1 resume, jindy test na chybné clustery, při surfování každou chvíli v PC cvakne, PC zatuhne a pak se rozjede ( co minuta, jindy po hodině ) - někdy natahuje stránku, ale bez restartu se ani nepohne aj. Tak jsem se rozhodl než vyměním HDD tento ještě cvičně zformátovat a znovu nainstalovat W98SE, nicméně jak píši výše, format C se zasekne vždy na 64% a konec. Tak jsem ho vyndal a vyzkoušel tam zatím jakousi shitku 1,2 GB, bohužel nefunguje.
Tak vracím zpátky svůj cvakající a dodýchávající seagate 13GB pouze volně položený v mechanice a zapnu - všechno jede

- normálně surfuji, zatím bez problému - jenže to asi za pár minut skončí - tenhle disk ovšem půjde zformátovat asi pouze kladivem, takže dotyčný nástroj mám připraven po ruce a zkusím jiný disk, který tam už zůstane