Potrebuji poradit s vyberem reproduktoru

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Potrebuji poradit s vyberem reproduktoru

Příspěvek od Pavelll »

Nemuzu se rozhodnout co mam koupit
bud Creative Labs Inspire T3000 2.1
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28680
nebo Genius SP-HF2.0 1250X 2.0
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34894
Potreboval bych znat vas nazor, ty creative 2.1 jsem slysel a nic moc. Geniusy jsem zatim neslysel a chtel bych vedet vas nazor.
Nechci do toho davat vic nez 1400kč a proti mejm Genius SP-Q16 bych si chtel polepsit predem dekuji za rady :D

Na pc poslocham MP3 a sem tam film takze zas tak velky naroky nemam + nejake srovnani 2.1 s 2.0 predem dik
Zvukovku mam inegrovanou na desce ASUS A7V kt 880
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

tyhle repro neznám ale bral bych ty geniusky....
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

ak to chces na filmy a mp3 tak ber T3000
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jj je to hodne diskutabilni... o trochu lepsi basy budou u ty 2.1...
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

crashPC píše:jj je to hodne diskutabilni... o trochu lepsi basy budou u ty 2.1...
Prave ja mam otestovany T3000 a prijdou mi nic moc, spatna citlivost pri zvysovani hlasitosti a takovej divnej trochu zkreslenej zvuk.
Ty geniusy jsem jeste neslysel, ale chtel bych to nejak porovnat, zhodnotit.
Jestli mate nekdo s tema bednama zkusenosti dejte vedet predem diky
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

ako som pisal, T3000 maju sice maly subak a ladeny na 65-75Hz, ale to je akurat ked to chces na filmy, duniet to bude. Hudba takmer nepouzitelne a mp3 sa da... Geniusy som nepocul, ale tato firma celkovo neviem neviem....necakaj od toho vela a aby vobec aspon tak zahrali ako t3000... Duniet to ale rozhodne tak nebude ako t3000
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. ty creativy jsou podle me za tu cenu dobra koupe.. maj svy mouchy, ale v porovnani s tim, co se dnes na trhu objevuje jsou porad jedny z tech lepsich...
Jinak ty geniusy jsem neslysel, ale obecne to ber tak, ze verneji by mely hrat 2.0 sestavy.. nebudou mit tak mohutny bas, ale to je v podstate vec jen filmu.. jinak by spektrum melo byt mnohem vyrovnanejsi.. v tyhle cenovce se na ladeni vyhybek moc nehledi.. :(

..no.. osobbne jsem ale dost nadsenej z tohohle...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31288
.. uz jsme je tady parkrat probirali, nicmene jeste jsem nezahledl reakci nejakyho majitele.. vypadaj moc zajimave.. samozrejme v dane cene..
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jjj ty by nějakou tu hudbu zahrát mohli. beru to jako takovej menší grál mezi konzumními PC 2.0repro....
Jan Sevcik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Genius versus Creative

Příspěvek od Jan Sevcik »

Dle meho osobniho nazoru, co jsem se ja setkal s vyrobky od geniusy ze zvukove produkce a reprodukce, tak jedina skvela repra jsou Geniusy SW 5.1.
T3000 mame v praci a i kdyz je to ovladani trosku nepresne(citlive), hraji velmi pekne, ciste, maji hutne basy, z poslechu muziky bych taky nemel strach! Taky zalezi na zvukovem cipu!ja mam ted z nouze zapnutou on-board zvukovku a strasne sumi! Zlatej Creative 128!

Ty geniusy jsem neslysel!

Hodne stesti!

MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache

"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
Jan Sevcik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Genius versus Creative

Příspěvek od Jan Sevcik »

Dle meho osobniho nazoru, co jsem se ja setkal s vyrobky od geniusy ze zvukove produkce a reprodukce, tak jedina skvela repra jsou Geniusy SW 5.1.
T3000 mame v praci a i kdyz je to ovladani trosku nepresne(citlive), hraji velmi pekne, ciste, maji hutne basy, z poslechu muziky bych taky nemel strach! Taky zalezi na zvukovem cipu!ja mam ted z nouze zapnutou on-board zvukovku a strasne sumi! Zlatej Creative 128!

Ty geniusy jsem neslysel!

Hodne stesti!

MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache

"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“