Zdravím,
mám doma uvedenou palírnu (firm. 106) a zkoušel jsem vypalovat dvouvrstevná média Memorex a Verbatim. Došlo k tomu, že jsou filmy na nich vypálené v pořádku, ale po vložení do DVD-rekordéru Panasonic se po pár vteřinách načítání nic neděje.
Pálil jsem v Neru 7 doporučenou rychlostí a Booke-type byl na automatic.
Máte někdo podobné zkušenosti?
Něgdo tu psal o tom, že je nutno tyto média pálit v DVD-Decrypteru, můžete to trošku upřesnit?
Díky moc.
LG4163 - DVD+R DL - nečitelnost ve stolním přehrávači
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- cormack
- Začátečník

LG4163 - DVD+R DL - nečitelnost ve stolním přehrávači
1. CPU: Ryzen 2600
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- sid
- Začátečník

-
Nero něco při pálení videa na DL zkur.. , tedy alespoň tím způsobem, že to není v některých přehrávačích přehratelné
použij DVD Decrypter, v ISO módu DVD ulož na disk a tohle *.ISO vypal DVD Deycrypterem (samozřejmě nastavit BOOKTYPE na DVD-ROM)
mám Panasonic S-75 a jedině tímto způsobem pálené DVD+R DL jedou bezproblémů (nazáleží na vypalovací mechanice), H&B3255 bere vše
když jsem svého času smahnul na Pioneer DVR-108 svoje první +DL v Neru, tak mi přehrávač dokonce zatuhl a nešlo s ním nic dělat, musel jsem ho odpojit ze sítě, kdysi jsem zkoušel i jiný vypalovák a myslel si, že je vše v pořádku, ale pak jsem zjistil, že se mi přehrávač zastavil při přechodu do druhé vrstvy, takže jedině DVD Decrypter nebo jeho vypalovací nástupce IMGBurn
použij DVD Decrypter, v ISO módu DVD ulož na disk a tohle *.ISO vypal DVD Deycrypterem (samozřejmě nastavit BOOKTYPE na DVD-ROM)
mám Panasonic S-75 a jedině tímto způsobem pálené DVD+R DL jedou bezproblémů (nazáleží na vypalovací mechanice), H&B3255 bere vše
když jsem svého času smahnul na Pioneer DVR-108 svoje první +DL v Neru, tak mi přehrávač dokonce zatuhl a nešlo s ním nic dělat, musel jsem ho odpojit ze sítě, kdysi jsem zkoušel i jiný vypalovák a myslel si, že je vše v pořádku, ale pak jsem zjistil, že se mi přehrávač zastavil při přechodu do druhé vrstvy, takže jedině DVD Decrypter nebo jeho vypalovací nástupce IMGBurn