Pojede TV tuner USB 2.0 na USB 1.1 a jak ?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
L-U-C-K-Y
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pojede TV tuner USB 2.0 na USB 1.1 a jak ?

Příspěvek od L-U-C-K-Y »

Zdravim do fora

ma otazka je jednoducha. Pojede TVtuner USB2.0 na USB1.1 ? Mam starsiho notebooka a tam je pouze USB 1.1 a chci koupit Tv tuner na USB 2.0. Kdesi jsem vycetl, ze by timto pouze bylo omezeni nahravani videa, ale jedna se mi o sledovani TV. Mohu obraz rostahnout pres elou obrazovku tak, aby rozhrani USB 1.1 stihalo, je tam dostatecna pripust na sledovani TV signalu? A bude mi to TV tuner vubec detekovat na USB 1.1 ?

dekuji
AMD 64 Venice 3000+ taktovany na 2,54GHz, DFI LanParty UT nF3 Ultra-D,VGA MicroStar NX6600-VTD128 Diamond 128, pamet 2x 512MB Kingmax 433 MHz, SB Audigy 2 ZS, tuner Pinnacle PCTV Pro, disk WD Caviar XL WD2500KS 250GB SATA, DVD LITE-ON DVDRW SOHW-16535, LCD HP 1740
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Někteří to zkoušeli a nejelo jim to.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
L-U-C-K-Y
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L-U-C-K-Y »

Patton píše:Někteří to zkoušeli a nejelo jim to.
Ahoj z Tvych kamaradu nebo nekde na foru? Dal bys mi nejaky odkaz ci pod. ? Dekuji
AMD 64 Venice 3000+ taktovany na 2,54GHz, DFI LanParty UT nF3 Ultra-D,VGA MicroStar NX6600-VTD128 Diamond 128, pamet 2x 512MB Kingmax 433 MHz, SB Audigy 2 ZS, tuner Pinnacle PCTV Pro, disk WD Caviar XL WD2500KS 250GB SATA, DVD LITE-ON DVDRW SOHW-16535, LCD HP 1740
L-U-C-K-Y
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L-U-C-K-Y »

no ja mam jeste problem ze min. pozadavky TV tuneru je 16MB Ram na grafice. Ja mam v notebooku grafickou kartu ATI Rage 98 AGP 2 ale pouze 8MB-RAM. CO by se stalo kdyby treba byla splnena podminka USB ale bylo by mene pameti?
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Pravděpodobně ti to při instalaci zahlásí problém s AGP, a asi ti to nenechá dokončit instalaci.
Co se týče toho info o USB, tak to vím ze serveru TVFREAK.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“