Potrebujeme hrat CW ale bez neho nemuzem a prachy na novyho nema..
ukradenej STEAM
Moderátor: Baneshee
- F222
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ukradenej STEAM
Kamos ma CS 1.6 STEAM a vypada ze mu nekdo prisel na heslo a zmenim mu heslo a email takze da se to aby to bylo funkcni vcera v osum mu to prestalo fungovat.. 
CPU: Athlon 64 3000+ TRAY s.939 1.8@2.44 chladic CPU: ACsilencer 64 Ultra TCL MB: GB K8nsc s.939 GPU: ASUS V9999/TD 128mb HDD:WD 16MB cash 250GB CASE:KME CX-6062 CD/DVD-RW: LG 4160b Teac W540E RAM:2x 512mb kingston CL 2.5 400mhz
- Shack
- Začátečník

Re: ukradenej STEAM
Myslim ze toto treba adresovat priamo Valve. Pri registracii sa zadava este aj otazka a odpoved pri zabudnuti hesla. Toto vyriesi jedine Valve..F222 píše:Kamos ma CS 1.6 STEAM a vypada ze mu nekdo prisel na heslo a zmenim mu heslo a email takze da se to aby to bylo funkcni vcera v osum mu to prestalo fungovat..
XBOX360
- F222
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no to jsem uz zkkousel ale nikam mi neprislo heslo.. 
Protoze asi nekdo prisel na jeho heslo a zmenil heslo a email.. takze da se to vyresit?.. a jak to mam napsat valve?..
Protoze asi nekdo prisel na jeho heslo a zmenil heslo a email.. takze da se to vyresit?.. a jak to mam napsat valve?..
CPU: Athlon 64 3000+ TRAY s.939 1.8@2.44 chladic CPU: ACsilencer 64 Ultra TCL MB: GB K8nsc s.939 GPU: ASUS V9999/TD 128mb HDD:WD 16MB cash 250GB CASE:KME CX-6062 CD/DVD-RW: LG 4160b Teac W540E RAM:2x 512mb kingston CL 2.5 400mhz
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- F222
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takze to je tak zvane v haji?...
Tak to asi nebud moc hrat CW NJN zase nonsteam..

- KOFis
- Mírně pokročilý

omfg co tady panikarite ??? uz 3 znamym jsem ziskal ukradeny account zpet a je to celkem jednoducha zalezitost. protoze steam account kvuli mnozstvi zarazenych a tudiz i zaplacenych her v nem muze mit velkou cenu tak steam ma velmi propracovany support servis co se ukradenych accountu tyce. staci si projit jejich web www.steampowered.com kde jsou primo formulare pro pripad ukradeneho accountu a reseni navraceni hesla. po jejich vyplneni vam steam posle mail s nekolika dotazy aby si overili ze jste pravy majitel - ze zkusenosti vim ze staci drobnosti, jako napriklad, puvodni cd klic hry, datum ukradeni, stare heslo, okolnosti kradeze a s druhym mailem vam poslou i nove heslo na vas account . je to otazka nekolika minut.Geeker píše:Uprime. 0 sance na znovuobnoveni ACC
omfg geeker ty nevim co tu plasis lidi. dmnce
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No demence asi ne ale spis zkusenost. Resil jsem to asi 2x pokazde 3 dny odpoved na otazku. Takto to slo asi 3 tydny. Nic se nevyresilo. Support mi rekl ze bylo slabe heslo nebo bylo nekomu pujceno (ACC nebyly moje takze mi to bylo fuk) Jinak jeste jedna zkusenost. Po vydani HL2 kamarad zaregistroval HL2 klic na puvodni Steam ACC z 1.6 po 3 tydnech mu to zabanovali s tim ze to ukradl mel k tomu kompletni doklady ktere jsem jim mailoval a myslim ze se neco vyresilo NE. Po 10 mailu se mnou uz nekomunikovali. Takze Demence neni na me strane. A priste se nenavazej do jinych lidi jsem na to alergickyomfg geeker ty nevim co tu plasis lidi. dmnce
- KOFis
- Mírně pokročilý

tak to teda nevim co jim psal za veci, ja jsem resil ukradene accounty nekolikrat a pokazade bez jakych koliv problemu a se vztricnym jednanim ze strany steamu...Geeker píše:No demence asi ne ale spis zkusenost. Resil jsem to asi 2x pokazde 3 dny odpoved na otazku. Takto to slo asi 3 tydny. Nic se nevyresilo. Support mi rekl ze bylo slabe heslo nebo bylo nekomu pujceno (ACC nebyly moje takze mi to bylo fuk) Jinak jeste jedna zkusenost. Po vydani HL2 kamarad zaregistroval HL2 klic na puvodni Steam ACC z 1.6 po 3 tydnech mu to zabanovali s tim ze to ukradl mel k tomu kompletni doklady ktere jsem jim mailoval a myslim ze se neco vyresilo NE. Po 10 mailu se mnou uz nekomunikovali. Takze Demence neni na me strane. A priste se nenavazej do jinych lidi jsem na to alergickyomfg geeker ty nevim co tu plasis lidi. dmnce
- Isghole
- Začátečník

-
kua, to co si tu ctu, je fakt hnus
i kdyby si clovek koupil org, tak s tim stejne "muze" mit problemy (hlavne pri on-line hrani). v nejakym prispevku v "farcry" mel nekdo potize s klicem. Tak to si pak clovek rozmysli koupit si org, kdyz je tu vsude tolik piratu. Neni divu, ze hrac nechce utracet penize za originalni hru, kdyz nema jistotu bezproblemove funkcnosti.
i kdyby si clovek koupil org, tak s tim stejne "muze" mit problemy (hlavne pri on-line hrani). v nejakym prispevku v "farcry" mel nekdo potize s klicem. Tak to si pak clovek rozmysli koupit si org, kdyz je tu vsude tolik piratu. Neni divu, ze hrac nechce utracet penize za originalni hru, kdyz nema jistotu bezproblemove funkcnosti.
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No nenadaval jsem jim. Byly to ACC na 1.6 cca tak 3 roky zpatky(mozna vic). S tim HL2 je to asi 1.5 roku.KOFis píše: tak to teda nevim co jim psal za veci, ja jsem resil ukradene accounty nekolikrat a pokazade bez jakych koliv problemu a se vztricnym jednanim ze strany steamu...asi si jim v tech mailech nemel tolik nadavat
No to zase ne. Uzivatel si ma dat takova hesla ktere nikdo neuhodne. Nevim jake mel kamarad F222 ale bud nejake trivialni nebo ho nekomu pujcil pripadne mu ho nekdo zmenil z jeho PCIsghole píše:kua, to co si tu ctu, je fakt hnus
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
já věděl proč mám zůstat u 1,5
pak nemusim řešit srágoru jmnénem STEAM 
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- F222
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To ja taky nevim ale mel cislo to mi rekl..*EasY_TarGeT* píše:já věděl proč mám zůstat u 1,5pak nemusim řešit srágoru jmnénem STEAM
Jinak 1,5 jsem hral nonsteam super ale 1,6 me bavi vic hrali jsme nonsteam ligu teda jeste hrajem a ted jsme si cely klan koupily STEAM..-
Kdyztak prosim a presny navod jak to napsat atd. diky moc..
/edit
- KOFis
- Mírně pokročilý

intrukce primo od steamu pri ukradenem accountu a navod jak resit navraceni hesla
http://support.steampowered.com/cgi-bin ... sid=Ac8csK
to all: uvedomte si jednu vec, dneska funguje prez steam uz vis jak desitka her a nemyslim tim jen klony hl. takze si steam nemuze dovolit vam nevratit heslo k uctu, za ktery jste teoreticky zaplatily desitky tisic kc !!! z vlastni zkusenosti mam overene ze pri dodrzeni postupu ktere steam pozaduje je navraceni uctu skoro jiste.
http://support.steampowered.com/cgi-bin ... sid=Ac8csK
to all: uvedomte si jednu vec, dneska funguje prez steam uz vis jak desitka her a nemyslim tim jen klony hl. takze si steam nemuze dovolit vam nevratit heslo k uctu, za ktery jste teoreticky zaplatily desitky tisic kc !!! z vlastni zkusenosti mam overene ze pri dodrzeni postupu ktere steam pozaduje je navraceni uctu skoro jiste.
- Cujo
- Mírně pokročilý