Kabel od zdroje + doatz

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kabel od zdroje + doatz

Příspěvek od QWER »

potreboval bych prodlouzit kabel co vede ze zdroje na zakladni desku.. nevite kde sezenu?nebo tak neco..

a jeste se chci zeptat jestli nevadi kdyz z zdroje vyndam ty konektory (na sit,monitor) a prodlouzim je a dam konektory uplne mimo zdroj? myslilm ze by to nemlo vadit.. mam pravdu ze?
ondro12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondro12 »

o predlzovacke napajania MB som nepocul ale ked niesi uplny amater ohladne elektro tak zo zdroja odpajkuj strae a pripajkuj nove pripadne takymto nejakym sposobom!

ad2: konketory napajania 220V //230V\\... nevadi ak ich das mimo ale nezabudni kvalitne zaizolovat a pozit kvalitne vodice!
Naposledy upravil(a) ondro12 dne pon 20. úno 2006, 17:26, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMd Athlon 64 3000+ ! RAM: 2x512 DualChanell ! MB: ASUS A8V-E deluxe ! VGA: Sparkle GeForce NX 6600, PCI-E, 256 MB ! HDD: Maxtor 200GB S-ATA ! OPTIKA: DVD-RW ASUS 1608P ! Zdroj: EC 550JSP 140mm FAN, cierny, flexo na ATX 2.0 !
---------------------------
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

ondro12 píše:o predlzovacke napajania MB som nepocul ale ked niesi uplny amater ohladne elektro tak zo zdroja odpajkuj strae a pripajkuj nove pripadne takymto nejakym sposobom!

ad2: konketory napajania 220V ... nevadi ak ich das mimo ale nezabudni kvalitne zaizolovat a pozit kvalitne vodice!
jo jasny.. konektroy bude delat kamos.. vyucenej elektrikar..

no to se prdlozeni se mi nechce delat takhe.. je to hodne kabelu.. ani kamosovi se to nejspis nebude chtit delat.. nema na tady to cas
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Prodlužku ATX napájení sem nikde neviděl, ale jestli máš MB s 20pin konektorem, můžeš to prodloužit redukcí 20/24pin nebo opačnou. Jinak jedině jinej zdroj.
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

Jája píše:Prodlužku ATX napájení sem nikde neviděl, ale jestli máš MB s 20pin konektorem, můžeš to prodloužit redukcí 20/24pin nebo opačnou. Jinak jedině jinej zdroj.
jj mam 20 pinu na desce.. muzes mi dat obrazek ty redukce? nak to nechapu?
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

QWER píše:muzes mi dat obrazek ty redukce? nak to nechapu?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30366

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

no ale ja nechci udelat z 20 pinoviho 24 pinovej.. ten bych pak nezapojil do desky ne..

vy asi myslite kdyby byla dva ty kabely? t 20 na 24 a z 24 na 20 ?

sory ale vubec mi to tet nemysli.. jsem dost unavanej :oops:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

to ondro12:u vas jeste mate rozvody s 220V ? :wink:

zpet k dotazu.....kdyz vytahnes konektory pro privod sitovyho napeti,tak to nicemu nevadi,tj jako kdybys dal delsi prodluzku

.....a to prodlouzeni napajeciho konektoru k desce bych resil asi bastlenim,proste skripnout draty a prodlouzit je o pozadovanej kus,pak to hodis do flexa,nebo nececho podobnyho a je to gut...o prodluzce sem zatim neslysel
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No zalezi jak moc to potrebujes prodlouzit. Ja bych to asi resil tema prechodkama z 20 na 24 a pak zpetne z 24 na 20 aby to slo zapojit. Timhle ziskas asi tak 20 cm. Tak jestli ti to staci a nechses se vrtat do zdroje tak to neni spatny.
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

no tak uz sem to vyresil.. kabel k desce prodlouzovat nebudu.. prodlouzil jsem kabel od site a monitoru a zdroj dam bliz.

ale vsem dik
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“