Hercules 9800SE AIW-odemkli jste pipelines?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět

Povedly se vam u Hercules AIW 9800SE odemknout pipelines? (na prvni pokus)

Ano
1
20%
Ano
0
Žádná hlasování
Ano
0
Žádná hlasování
Ne
3
60%
Ne
0
Žádná hlasování
Ne
0
Žádná hlasování
Ano, ale obraz je s artefakty.
1
20%

Celkem hlasů: 5
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hercules 9800SE AIW-odemkli jste pipelines?

Příspěvek od Tornquist »

Vsude se siri ruzne famy ohledne toho, jaka je sance odemceni pipelines u Herulces AIW9800SE. Proto hlasujte!! Ale pozor, pro objektivnost hlasovani hlasujte pro prvni kousek karty, ktery se vam dostal pod ruku. Je mi jasne, ze vetsina z vas, komu karta nefungovala s 8pipkama ji vymenil za funkcni. To by ale u odpovedi ANO bylo 95%, coz takova pravdepodobnost asi neni...:)
P.S. Pokud mate kartu z shop.pctuning.cz z dob, kdy overovali, zda ma funkcni pipky, tak prosim nehlasujte.
Naposledy upravil(a) Tornquist dne úte 3. úno 2004, 18:36, celkem upraveno 7 x.
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

aco když sem ju kupoval jako kartu u které jdou odemknout pipeliny?mám hlasovat?spíš ne co?
Pupik
Začátečník
Začátečník

Re: Hercules 9800SE AIW

Příspěvek od Pupik »

Tornquist píše:Vsude se siri ruzne famy ohledne toho, jaka je sance odemceni pipelines u Herulces AIW9800SE. Proto hlasujte!! Ale pozor, pro objektivnost hlasovani hlasujte pro prvni kousek karty, ktery se vam dostal pod ruku. Je mi jasne, ze vetsina z vas, komu karta nefungovala s 8pipkama ji vymenil za funkcni. To by ale u odpovedi ANO bylo 95%, coz takova pravdepodobnost asi neni...:)

Nevim nevim jestli to hlasovani ti neco rekne. Ne kazdy bude odpovidat pravdu. Ja ji mel, ale bohuzel po otevreni pipek nastala vec, kterou jsem tak trochu predpokladal. Neprekonatelne ctverecky. Hold smula. Tak jsem kartu vratil. Vzal jsem penize a radeji jsem koupil od Sapphiru 9800Pro. Da se sehnat za cca 10 000,- s DPH. Na TV tuner a VIVO kaslu. Ikdyz VIVO bych bral.
:-)
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Nak se posralo to hlasovani, za boha to nemuzu opravit. Bud to hlasovani vymaze, nebo to pridava odpovedi. Hlasujte proto prosim vzdy pro moznost co je nejvic nahore. Timto prosim adminy a moderatory, zda by s tim nemohli neco udelat. Thx
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

vclab píše:aco když sem ju kupoval jako kartu u které jdou odemknout pipeliny?mám hlasovat?spíš ne co?

Zajimalo by me kolik te to stalo?
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

na shop.pctuning.cz byla tahle jistota dotovana 900kc navic oproti normalni cene.
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Tornquist píše:na shop.pctuning.cz byla tahle jistota dotovana 900kc navic oproti normalni cene.

To neni spatna cena. Zkousel jsi uz treba nahravat z videokamery? Ja jsem moc spokojenej s kvalitou nebyl.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Priste zkus trochu hledat: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=2541
Pruser je, ze ty posledni grafiky maji mnohem mensi uspesnost nez drive, takze prodavat fukcni za priplatek a naopak se uz nevyplati.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
afk_cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

odemykani pipek

Příspěvek od afk_cz »

jeste byste meli pridat do hlasovani polozku "Ano, s artefakty, ale podarilo se mi jich zbavit"
............
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Jiri Drak píše:Priste zkus trochu hledat: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=2541
Pruser je, ze ty posledni grafiky maji mnohem mensi uspesnost nez drive, takze prodavat fukcni za priplatek a naopak se uz nevyplati.
Sorry, nevsim jsem si toho...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“