P.S. Pokud mate kartu z shop.pctuning.cz z dob, kdy overovali, zda ma funkcni pipky, tak prosim nehlasujte.
Hercules 9800SE AIW-odemkli jste pipelines?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hercules 9800SE AIW-odemkli jste pipelines?
Vsude se siri ruzne famy ohledne toho, jaka je sance odemceni pipelines u Herulces AIW9800SE. Proto hlasujte!! Ale pozor, pro objektivnost hlasovani hlasujte pro prvni kousek karty, ktery se vam dostal pod ruku. Je mi jasne, ze vetsina z vas, komu karta nefungovala s 8pipkama ji vymenil za funkcni. To by ale u odpovedi ANO bylo 95%, coz takova pravdepodobnost asi neni...
P.S. Pokud mate kartu z shop.pctuning.cz z dob, kdy overovali, zda ma funkcni pipky, tak prosim nehlasujte.
Naposledy upravil(a) Tornquist dne úte 3. úno 2004, 18:36, celkem upraveno 7 x.
- Banana
- Začátečník

-
- Pupik
- Začátečník

Re: Hercules 9800SE AIW
Tornquist píše:Vsude se siri ruzne famy ohledne toho, jaka je sance odemceni pipelines u Herulces AIW9800SE. Proto hlasujte!! Ale pozor, pro objektivnost hlasovani hlasujte pro prvni kousek karty, ktery se vam dostal pod ruku. Je mi jasne, ze vetsina z vas, komu karta nefungovala s 8pipkama ji vymenil za funkcni. To by ale u odpovedi ANO bylo 95%, coz takova pravdepodobnost asi neni...
Nevim nevim jestli to hlasovani ti neco rekne. Ne kazdy bude odpovidat pravdu. Ja ji mel, ale bohuzel po otevreni pipek nastala vec, kterou jsem tak trochu predpokladal. Neprekonatelne ctverecky. Hold smula. Tak jsem kartu vratil. Vzal jsem penize a radeji jsem koupil od Sapphiru 9800Pro. Da se sehnat za cca 10 000,- s DPH. Na TV tuner a VIVO kaslu. Ikdyz VIVO bych bral.
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pupik
- Začátečník

- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pupik
- Začátečník

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Priste zkus trochu hledat: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=2541
Pruser je, ze ty posledni grafiky maji mnohem mensi uspesnost nez drive, takze prodavat fukcni za priplatek a naopak se uz nevyplati.
Pruser je, ze ty posledni grafiky maji mnohem mensi uspesnost nez drive, takze prodavat fukcni za priplatek a naopak se uz nevyplati.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- afk_cz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
odemykani pipek
jeste byste meli pridat do hlasovani polozku "Ano, s artefakty, ale podarilo se mi jich zbavit"
............
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sorry, nevsim jsem si toho...Jiri Drak píše:Priste zkus trochu hledat: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=2541