Potrebuju rady ohledne koupi notebooku do +-23000 bez dane
Moderátor: Don
- miguel_
- Nováček
-
Potrebuju rady ohledne koupi notebooku do +-23000 bez dane
Chtěl jsem poprosit jestli byste mi mohli poradit s výběrem notebooku..měl bych na něj mít 23000 bez dane +- nějaký drobný ..potřebuji ho spíš ke studijním učelům, hlavně aby na něm šel spolehlivě CAD, dále mi jde taky o to, aby měl dobrou výdrž baterky, proto bych preferoval Pentium M, o hry mi ani tolik nejde k tomu mam desktop, jinak občas na nějaký přehrátí filmů a poslech hudby....jde mi aby byl na ten notes dobrej toho co nejvíc mechanicky vydržel a aby měl výrobce v čechách celkem dobrý servis..radši bych teda kvalitnějsí značku ....já vím je toho docela dost ..ale jestli mi prosím můžete někdo poradit byl bych moc rád ..díky
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Ne0
- Nováček
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Umaxy teď podle ohlasů nejsou vyloženě špatné a nekvalitní.
Ale přesto bych še do něčeho jiného.
Asusy jsou levné a dobré.
Pokuď budeš chtít něco o krapet draššího,kvalitnějšího zaměř zrak k IBM,Toshibě.Sice dostaneš pomalejší mašinu ale kvalitnější-to platí hlavně o IBM kde dostaneš pomalejší ale bytelnější notes..
Dell za ty peníze asi neseženeš.
Ale přesto bych še do něčeho jiného.
Asusy jsou levné a dobré.
Pokuď budeš chtít něco o krapet draššího,kvalitnějšího zaměř zrak k IBM,Toshibě.Sice dostaneš pomalejší mašinu ale kvalitnější-to platí hlavně o IBM kde dostaneš pomalejší ale bytelnější notes..
Dell za ty peníze asi neseženeš.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- jfk77
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Acer Aspire 3024Lmi
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit Acer Aspire 3024LMi, přestože jsem zde našel na tomto fóru řadu negativních zkušeností se značkou Acer, tak já mohu tento typ doporučit jak z hlediska poměru cena/výkon, tak i z hlediska nulové poruchovosti. Netvrdím, že Acery jsou bezchybné, ale já s nimi mám tu nejlepší zkušenost.
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mrkni i na tento thread
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=59216
pokud opravdu vydrz tak ber zminovany A3AC, pokud bys chtel vykon + vydrz mrkni po modelu A6U ci A6k, jinak co se tyce kvality toshiby tak jde nahoru ale v segmentu do 25k neni tak kvalitni jako asus... takze ho doporucovat v teto cenove kategorii jako kvalitni ntb jako IBM je chyba
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=59216
pokud opravdu vydrz tak ber zminovany A3AC, pokud bys chtel vykon + vydrz mrkni po modelu A6U ci A6k, jinak co se tyce kvality toshiby tak jde nahoru ale v segmentu do 25k neni tak kvalitni jako asus... takze ho doporucovat v teto cenove kategorii jako kvalitni ntb jako IBM je chyba
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k