Mam tuto mechaniku (LG GSA 4166B) neco pres mesic a posledni tyden jsou s ni tyto problemy.Po vlozeni CD nebo DVD se nacte obsah a v poradku drzi.Kdyz to dam ale spustit - film, prezentaci nebo zacnu z disku kopirovat,tak zamrzne pocitac.Nefunguje tlacitko RESET-po jeho zmacknuti se sice PC restartuje ale pri nabihani se WINXP kousnou.Kdyz restartuji pomoci tlacitka POWER,tak system nabehne v poradku.
Firmware mam 1.01 a zhruba mesic mi fungovala bez problemu.
Take mi pripada,ze oproti stare CD-ROM mechanice se pomerne dlouho nacita obsah disku.Trva to tak 7 sekund nez se po vlozeni do mechaniky disk roztoci a nacte obsah.Pri vysouvani disku to zase vevnitr nejdriv jakoby cukne a az pak vyjede disk.
Zapojena jako secondary/master na kabelu s druhym HDD(secondary slave).
Jako primary/master je HDD se systemem.
LG-GSA 4166B zamrzani WinXP
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- pipa
- Začátečník

-
LG-GSA 4166B zamrzani WinXP
AMD Duron 1,6G (Applepred),Gigabyte GA7VT600,Bios rev.F9,Ram 768 MB,Hitachi Deskstar T7K250,cooler Arctic Cooling CoperSilent 2.
- pipa
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Jajjun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
JJ načítá trošku déle než bych před koupí čekal. Mě s firmwarem 1.1 vůbec nenačítala některá DVD a systém zatuhával při pokusu o spuštění, tak jsem tam dal firmware 1.2 a zatím si nestěžuji, až na tu dlouhou dobu při načítání.
Firmware 1.2 je tady http://www.cdr.cz/?dvd_rekordery/lge/gsa_4166b.html
Firmware 1.2 je tady http://www.cdr.cz/?dvd_rekordery/lge/gsa_4166b.html
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
- pipa
- Začátečník

-
- pipa
- Začátečník

-
Tak Bathory mel asi pravdu.V jinem PC fungovala bez problemu.Ted ji mam zase u sebe.Napojil jsem ji na jinou vetev z napajeciho zdroje a problem zmizel.Jen je mi divne,ze kdyz mam na tu vetev,kde puvodne blbla ta DVD mechanika pripojeny druhy HDD,ze to nedela problemy s nim.Myslel bych, ze pevny disk ma vetsi spotrebu nez DVD mechanika.Nemluve o situaci,kdyz ani nevypaluji,jenom ctu z media.
AMD Duron 1,6G (Applepred),Gigabyte GA7VT600,Bios rev.F9,Ram 768 MB,Hitachi Deskstar T7K250,cooler Arctic Cooling CoperSilent 2.