Jak udelat z videokamery webkameru?
- Reptile
- Začátečník

Jak udelat z videokamery webkameru?
Mam videokameru Panasonic NV-GS75EP. Zajímalo by mi zda je možné nějak tuto kameru připojit jako webkameru k mému PC. Ani přes DV kabel ani přes AV kabel to nehodlá přenášet obraz. Zkoušel jsem to ve Skype. A když vyberu můj typ kamery v nabídce tak stejně nic nepřenáší. Poradíte? Thx.
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
- drozi
- Začátečník

Ta kamera by to umět měla, asi přes nějakej specialní program. Jinak já to dělam přes AV kabel do TV karty. Ale ta kamera se po chvíli vypne(kvůli nečinnosti).
PC1:Intel Pentium D 2,8GhZ, ATI Radeon X800GT 256MB GDDR3, 1GB Kingston DDR 533MhZ RAM.
PC2: Celeron(tualatin) 1,1GHz@1,57GHz, nVIDIA TNT2RIVA m 64. Soltek 65EP-T
PC2: Celeron(tualatin) 1,1GHz@1,57GHz, nVIDIA TNT2RIVA m 64. Soltek 65EP-T
- Zephyr.Killer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
mam stejny problem s moji miniDV SONY DCR-HC14E.Jak se to da nastavit?
Prez IEEE se mi obraz neukaze, Prez USB jede, ale jen cca 5 minut.USB streaming mam v kamere zaply, tak nevim co dal. Uz me jen napada pouzit jako webcam svuj SX1 :-/
Prez IEEE se mi obraz neukaze, Prez USB jede, ale jen cca 5 minut.USB streaming mam v kamere zaply, tak nevim co dal. Uz me jen napada pouzit jako webcam svuj SX1 :-/
A7V880 + Atholon 2600+ + 1024MB RAM + Saphire RADEON 9550 + 80GB SATA + 160GB IDE + IEEE Pinacle
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mě by zase zajimalo přes icq me digi kamera jede obraz v poho i druhej mě vidi,ale třeba msn se v testu u kamery vidim ,ale druhy kdyz da aby me videl tak to spadne nevim cim to je..a u tiscali.cz konference se me nenařte..u skype mě to napiše nelze nalezt preferovane zdroje...
jinak ve win dvd creatoru krasen obraz vidim i to icq..
nevite čim by to mohl obejt vždy když neco take poustim načitaji se me kodeky mam ty codecs allin1..třeba mě v pc nejake chyby ?diky za radu
jinak ve win dvd creatoru krasen obraz vidim i to icq..
nevite čim by to mohl obejt vždy když neco take poustim načitaji se me kodeky mam ty codecs allin1..třeba mě v pc nejake chyby ?diky za radu
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
- GTi
- Nováček

Na panasonic DVkamery je třeba použív prográmek SplitCam. www.splitcamera.com
- GTi
- Nováček

Jak to mas pls zapojeny pres tu TV kartu, nekde tu mam topic, ze potrebuju zapojit jako webcam anologovou kameru taky pres Tv kartu, respektive VIVO na garfice. Co na to mas za program???? Jak prave na tohle zkousel SplitCam a analog mi to nesezralo.drozi píše:Ta kamera by to umět měla, asi přes nějakej specialní program. Jinak já to dělam přes AV kabel do TV karty. Ale ta kamera se po chvíli vypne(kvůli nečinnosti).
- GTi
- Nováček

tuhle je muj topic. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=84803