Windows delayed write error
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- cano
- Nováček
Windows delayed write error
Po nainstalovani grafiky Ati Radeon 9500, a nastaveni vo WinXP
Memory ussage z Programs na System Cache uz nespustim Windowsy, vzdy stale hlaska Windows delayed write error. Niekedy dojebe celu NTFS a uz mozem reinstalovat.
Grafika od powercoloru a doska ECS K7S5A
Teraz bezim na Memory usage: Programs, ale ja potrebujem System Cache.
Memory ussage z Programs na System Cache uz nespustim Windowsy, vzdy stale hlaska Windows delayed write error. Niekedy dojebe celu NTFS a uz mozem reinstalovat.
Grafika od powercoloru a doska ECS K7S5A
Teraz bezim na Memory usage: Programs, ale ja potrebujem System Cache.
Athlon XP 1600+@2200+, 512MB DDRAM, 120GB HDD, ATI Radeon 9500
- KuKla
-
- Calis
- Nováček
-
- zombux
- Odborník PCT
Pokud jsou v PC dlouhé kabely IDE se zemnícími drátky, vyplatí se uzemnit pokud ještě nejsou, mě řvaly WinXP po instalaci 3DMarku že "nastala chyba při zpožděném zápisu na disk" - uzemnění to vyřešilo.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- kiel.l
- Nováček
mam stejny pproblem na winXPpro (bez SP),MSI kt3 ultra, Athlon1700+ a HIS Radeon9600...win po nainstalovani i vseho ostatniho softu uplne v poho,jakmile pridam ovladace grafiky, win to nerozdychaj - nejde nic pustit (ani obnoveni systemu),tisice chyb se zpozdenym zapisem - asi to bude chyba Win,protoze jsem zkousel oficial ovladace 3.6-4.1 i omegy...
- Shit
- Odborník PCT
To se mně taky stalokiel.l píše:mam stejny pproblem na winXPpro (bez SP),MSI kt3 ultra, Athlon1700+ a HIS Radeon9600...win po nainstalovani i vseho ostatniho softu uplne v poho,jakmile pridam ovladace grafiky, win to nerozdychaj - nejde nic pustit (ani obnoveni systemu),tisice chyb se zpozdenym zapisem - asi to bude chyba Win,protoze jsem zkousel oficial ovladace 3.6-4.1 i omegy...

- kiel.l
- Nováček
pameti mam 512MB (1x266MHz a 1x 400MHz), system VUBEC neni pretaktovany, mam pouze zpomalene a pridane chaldice,takze v pametech problem nebude (we Win98 vse naprosto v pohode).Shit píše:To se mně taky stalokiel.l píše:mam stejny pproblem na winXPpro (bez SP),MSI kt3 ultra, Athlon1700+ a HIS Radeon9600...win po nainstalovani i vseho ostatniho softu uplne v poho,jakmile pridam ovladace grafiky, win to nerozdychaj - nejde nic pustit (ani obnoveni systemu),tisice chyb se zpozdenym zapisem - asi to bude chyba Win,protoze jsem zkousel oficial ovladace 3.6-4.1 i omegy...Pomohlo ubrat na "pamětech".
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Lemra
- Čestný člen
- kiel.l
- Nováček
jak poznam rychlost na cem ty pameti bezi? pokud mam v PC jen jeden modul (nezalezi ktery),nabootuje v poho...TomV píše:A na jakým taktu jede paměťový subsystém ? Doufám, že na 266...kiel.l píše:pameti mam 512MB (1x266MHz a 1x 400MHz)
SpeedFan mi pise pameti nejak kolem 7 a 15 ns (takze asi kazda bezi jinak...)
Ale pro jistotu jeste jednou pripominam ze vse je na 10000% v poho dokud nenainstaluju grafiku - ted uz mi XP bezi jako druhy system pres mesic uplne skvele...
- kiel.l
- Nováček
nejak jsem zapomnel pripsat ze bezi v poho ale nez ovladacu grafiky...(Win 98SE i s grafikou bez sebemensiho problemu...)kiel.l píše:jak poznam rychlost na cem ty pameti bezi? pokud mam v PC jen jeden modul (nezalezi ktery),nabootuje v poho...TomV píše: A na jakým taktu jede paměťový subsystém ? Doufám, že na 266...
SpeedFan mi pise pameti nejak kolem 7 a 15 ns (takze asi kazda bezi jinak...)
Ale pro jistotu jeste jednou pripominam ze vse je na 10000% v poho dokud nenainstaluju grafiku - ted uz mi XP bezi jako druhy system pres mesic uplne skvele...
AMD 1700+, MSI KT3 Ultra, 256MB(266)+256MB(400) RAM, HIS Radeon 9600, Creative SB live!, CD-RW Lite-On 52/32/52, DVD Lite-On 16/48, HDD Seagate 40GB/7200, zdroj Fortron 250W