Monitorovani a omezeni mnozstvi stazenych dat?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Chroust
Začátečník
Začátečník

Monitorovani a omezeni mnozstvi stazenych dat?

Příspěvek od Chroust »

Zdravim, mam prosbu. shanim nejakej sw na monitorovani site, predevsim internetu a potreboval bych, aby umel hlidat i objem dat a po prekroceni urciteho limitu vyhodil nejakou hlasku, nebo nejlepe "ustrihnul kabel". Zkousel jsem NetLimiter,ale ten umi jen monitorovat a omezit rychlost. Jde mi o to,ze kamos bude mit doma ADSL a chce ho hodit i sousedovi, ale nerad by, aby soused cely dny sosal a tim "zabil" lajnu. Tak co vite o necem? Moc diky za kazdej tip. :D
Sony VAIO VPCS11X9E
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

nic lepšího než NetLimiter neseženeš
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitorovani a omezeni mnozstvi stazenych dat?

Příspěvek od Evok »

Skus softik DUmeter je docela vpohodě
Chroust píše:Zdravim, mam prosbu. shanim nejakej sw na monitorovani site, predevsim internetu a potreboval bych, aby umel hlidat i objem dat a po prekroceni urciteho limitu vyhodil nejakou hlasku, nebo nejlepe "ustrihnul kabel". Zkousel jsem NetLimiter,ale ten umi jen monitorovat a omezit rychlost. Jde mi o to,ze kamos bude mit doma ADSL a chce ho hodit i sousedovi, ale nerad by, aby soused cely dny sosal a tim "zabil" lajnu. Tak co vite o necem? Moc diky za kazdej tip. :D
Chroust
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chroust »

DUmeter jsem taky zkousel a umi ve smes to samy co NETlimiter. Takze fakt nic nejni? :sad: Mno ja to teda nejak poresim. Pokud bych neco prece jen nasel, tak dam vedet. Diky za tipy
Sony VAIO VPCS11X9E
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“