7800GT vykon
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
7800GT vykon
Rad bych nasel programek jako je ati try tools ktery testuje artefakty al epro nvidia karty...(zkousel sem artifict test -ten je starej na 64bit ho nepustim)
pak mam nekdy problem v prepinani 2d -3d perf
//edit Thellwin - upraven název threadu
//edit pajin.r - zmena problemu jelikoz mi odpovidaji na to co jsem davno vyresil a postoval to asi si to kazdej necte cele...ale i tak diky
pak mam nekdy problem v prepinani 2d -3d perf
//edit Thellwin - upraven název threadu
//edit pajin.r - zmena problemu jelikoz mi odpovidaji na to co jsem davno vyresil a postoval to asi si to kazdej necte cele...ale i tak diky
Naposledy upravil(a) pajin.r dne stř 1. bře 2006, 09:59, celkem upraveno 3 x.
game-Přechod na xbox ,už me ten upgrade pěkne .....
Notebook:Něco na brozdáni pohledám
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak sem me podaril ov to mriva tuner vse nastavit ajk jsem potreboval videt takt teplotu fan..hlavne dobre pro testovani pretaktu nez zjistim stabilitu..takze jsem nadmiru spokojen ..
ale mam jen jeden problem kdesi sem o tom cetl nemuzu to najit..
treba např. battlefield 2....zapnu hru skoci 3d perf rezim...pak jak dojde video naskoci menu to se prepne do low 3d rezim...dam spustit hru pri nacitani mapy se to prepne do 2d rezim a pri naskoceni do hry se me to nekdy sekne uplne zatuhne...
davam vinu prechodu 2d do 3d performance..nevite co stim pls?z 10 pokusu 2 zamrznou.teplotu mam nizkou ,artefakty zadne
docetl jsem se toto askusil -vysledek ze se me neprepl 2d rezim vubec
Ještě stojí za zmínku např. EnablePerfLevelForcing, což aktivuje možnost "Force constant performance level" v okně pro přetaktování. Tato možnost donutí ovladače držet stále stejný výkonnostní mód tedy level 0, 1, nebo 2. Tato možnost se může hodit v případech, kdy přepínání z performance 3D na low power 3D způsobuje zamrznutí systému, což je ale velmi specifické, a proto opět nedoporučuji zapínat.
ale mam jen jeden problem kdesi sem o tom cetl nemuzu to najit..
treba např. battlefield 2....zapnu hru skoci 3d perf rezim...pak jak dojde video naskoci menu to se prepne do low 3d rezim...dam spustit hru pri nacitani mapy se to prepne do 2d rezim a pri naskoceni do hry se me to nekdy sekne uplne zatuhne...
davam vinu prechodu 2d do 3d performance..nevite co stim pls?z 10 pokusu 2 zamrznou.teplotu mam nizkou ,artefakty zadne
docetl jsem se toto askusil -vysledek ze se me neprepl 2d rezim vubec
Ještě stojí za zmínku např. EnablePerfLevelForcing, což aktivuje možnost "Force constant performance level" v okně pro přetaktování. Tato možnost donutí ovladače držet stále stejný výkonnostní mód tedy level 0, 1, nebo 2. Tato možnost se může hodit v případech, kdy přepínání z performance 3D na low power 3D způsobuje zamrznutí systému, což je ale velmi specifické, a proto opět nedoporučuji zapínat.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no teploty a takty ti muze monitorovat i Rivatuner pak jen vlezes do widly a mas tam vse. Pokud myslis jen toto, ve hre se na to samozhrejme nepodivas.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno jak sjem psal tohle sem vyresil dje to zapnout i do hryRecon píše:no teploty a takty ti muze monitorovat i Rivatuner pak jen vlezes do widly a mas tam vse. Pokud myslis jen toto, ve hre se na to samozhrejme nepodivas.
- Thellwin
- Administrátor

Ad test přetaktování v Riva Tuneru - stačí vypnout na záložce Power User (řešilo se to tu několikrát, takže si to najdi jak a kde).
Ad přepínání z Perf 3D do Low Power 3D a následně do 2D - také se to tu již řešilo. Zkontroluj si teploty (mohl by jsi je sem třeba napsat. A jak vidím, tak v podpisu máš 350W zdroj, což se mi zdá dost málo na to jak máš OC CPU se celkově tu sestavu (krom toho zančka Rexpower mi nic neříká, takže nevím, jestli je to nějakej shit nebo ne). Osobně bych tipoval to přepínání režimů na ten zdroj.
Ad přepínání z Perf 3D do Low Power 3D a následně do 2D - také se to tu již řešilo. Zkontroluj si teploty (mohl by jsi je sem třeba napsat. A jak vidím, tak v podpisu máš 350W zdroj, což se mi zdá dost málo na to jak máš OC CPU se celkově tu sestavu (krom toho zančka Rexpower mi nic neříká, takže nevím, jestli je to nějakej shit nebo ne). Osobně bych tipoval to přepínání režimů na ten zdroj.
Goldnoob team proud member!
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
teploty v 2d max 43 stupnu-25 otacek fanThellwin píše:Ad test přetaktování v Riva Tuneru - stačí vypnout na záložce Power User (řešilo se to tu několikrát, takže si to najdi jak a kde).
teploty ve hre 3d max 67 stupnu-70 otacek
zdroj je sice jen 350w ale zase v pac mam jen 1hdd,grafiku,procak,3*ram,zadnou mechaniku,a tod vse..
predtim jsem mel x800 gto 2 odemklou na x850xt s pridav napajenim bez sebemensiho problemu...jeste to testnu bylo mene caso a pisnu.
btw..uz druhej psot ze se to tu resilo a co mam dela ts taktem vriva ja uz odepisoval ze sem to poresil
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Stáhni si RT HDR IBL:
http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/
A nech to běžet hodinku, dvě.. Pokud máš dualcore, nech na jednom jádru běžet Prime95 a na druhém RT HDR IBL.
Lepší test zátěže CPU + GRAFIKA neexistuje.
A nech to běžet hodinku, dvě.. Pokud máš dualcore, nech na jednom jádru běžet Prime95 a na druhém RT HDR IBL.
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nejak se me aji nelibi ze hraju battlefielda 2 1024*768 vse hight ,vse zaple,4x aa...plna mapa online lidi -64 hracu patch 1.2 -a fps me lice od 30-90 ...nekteri jedinci me tam rikali ze jim to pod 50 fps nejde ani v epicentru vybuchu mno tak nevim bud lzou nebo mam neco blbe ale amrk mam zhruba stejnej jako ostatni stouhle grafikouradekhulan píše:Stáhni si RT HDR IBL:
(jedien co me napada ze yb ten sempron 2400mh ??)
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dik super testik!!radekhulan píše:Stáhni si RT HDR IBL:
- alea206
- Mírně pokročilý

- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten program je naprd, testuje prehistorické DX7.0, tedy jen mizivou část karty:pajin.r píše:je to spatne napsane ten nazev... artifact tester !!!!!alea206 píše:nedáte sem někdo link na ten artefact tester? nemůžu to nikde najít
http://www.majorgeeks.com/download.php?det=201
Dříve uvedený RT HDR IBL jede v DX9.0..
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj tento doporucuji !!je suprovej!!!jedina skoda je ze envypisuje vadne textury ze clvoek opravdu musi ocima..radekhulan píše:Ten program je naprd, testuje prehistorické DX7.0, tedy jen mizivou část karty:pajin.r píše: je to spatne napsane ten nazev... artifact tester !!!!!
http://www.majorgeeks.com/download.php?det=201
http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/[/quote]
¨btw ten druhej ani na 64 bit nespustim
- alea206
- Mírně pokročilý

jj skusil sem ten RT HDR IBL a tan skvěle dokáže kartu prohřát snad jedině F.E.A.R. a u tohodle se navíc nemusí sedět celou dobu, ale nechá se to hoďku běžet pak se na to cca 5 minut čučí a pozná se jak na tom člověk je.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
- pajin.r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jsu ste grafarny docela sklamanej za take prachy sem cekal lepsi vykon
(
testoval jsem battlefield 2 plna mapa online lidi tot 64 plaeyers
uplne vse na hight i filtrace + 4xAA 1280*960 ....minimum fps co sem mel bylo 23-jinak se to drzelo kolem 35fps...samo to fps testovano v nejnarocnejsi mape a mezi lidima kde se neco deje kde sou vybuchy vozidla ,letectvo a vse pohromade....
(co jsem cetl lidi s 7800 gt rikali ze pod 50 fps jim to nejde v epicentru vybuchu)
coz jsem byl velice sklaman myslel jsem ze za ty prachy to nepujde pod 35 fps
kdyz dam 1024*768 pri tom samem nastaveni ..v tom samem epicentru strelb,vybuchu tak to nejde pod 35 fps....samo ze kdyz juknu do krjiny nebo su bokem boje tak me to vylitne na 70fps
tak si pokladam otazku kde je chyba...bud opravdu tyhle karty na to proste nemaj,nebo to dela ten Windows 64bit,nebo ze by ten sempron,nebo ti lidi proste kecaji?ale v marku v testu na mem taktu mam zhruba stejne vysledky jako ostatni..
jestli nekdo tomu rozumi rad si necham poradit dekuji!!!
grafika se neprehriva max 65 stupnu
kontroluji jestl ise prepne do 3d performance-to se vzdy stane
drivery jsem zkousel offic nejnovejsi a ty 83.40
okna jsem pri koupi graf.preinstalvoal atkze jsou ciste
testoval jsem battlefield 2 plna mapa online lidi tot 64 plaeyers
uplne vse na hight i filtrace + 4xAA 1280*960 ....minimum fps co sem mel bylo 23-jinak se to drzelo kolem 35fps...samo to fps testovano v nejnarocnejsi mape a mezi lidima kde se neco deje kde sou vybuchy vozidla ,letectvo a vse pohromade....
(co jsem cetl lidi s 7800 gt rikali ze pod 50 fps jim to nejde v epicentru vybuchu)
coz jsem byl velice sklaman myslel jsem ze za ty prachy to nepujde pod 35 fps
kdyz dam 1024*768 pri tom samem nastaveni ..v tom samem epicentru strelb,vybuchu tak to nejde pod 35 fps....samo ze kdyz juknu do krjiny nebo su bokem boje tak me to vylitne na 70fps
tak si pokladam otazku kde je chyba...bud opravdu tyhle karty na to proste nemaj,nebo to dela ten Windows 64bit,nebo ze by ten sempron,nebo ti lidi proste kecaji?ale v marku v testu na mem taktu mam zhruba stejne vysledky jako ostatni..
jestli nekdo tomu rozumi rad si necham poradit dekuji!!!
grafika se neprehriva max 65 stupnu
kontroluji jestl ise prepne do 3d performance-to se vzdy stane
drivery jsem zkousel offic nejnovejsi a ty 83.40
okna jsem pri koupi graf.preinstalvoal atkze jsou ciste
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Re: Re
při tom nastavení, co má pajin CPU nehraje až takovou roliMountin píše:Já bych řek že to dělá ten sempron tohle je na batla docela málo
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5