GeForce MX 440
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Mark.58
- Nováček

-
GeForce MX 440
Zdravim. Mam tuhle straou grafiku a potřeboval bych vylepšit její výkon... slyšel jsem o programu Riva Tuner ... pomůže mi? nebo kdyby někdo poradil nějakej prográmek....třeba vůbec nepoužívám detonatory... poradí někdo? thx
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
te karte v dnesnich hrach nepomuze ani svecena voda.
Jedine co sni muzes udelat je ze budes pouzivat pro ni nejvhodnejsi ovladace (44.03 najdes je na www.guru3d.com) a pretaktujes ji .
pretaktovani mas popsano ve FAQ http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1028
Jedine co sni muzes udelat je ze budes pouzivat pro ni nejvhodnejsi ovladace (44.03 najdes je na www.guru3d.com) a pretaktujes ji .
pretaktovani mas popsano ve FAQ http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=1028
0118 999 881 999 119 7253
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Co na té kartě funguje, bude fungovat skoro stejně a co nefunguje nyní, nebude fungovat ani po přetaktování. 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- no-X
- Středně pokročilý

- dak
- Nováček

-
na takt mas tu spravnou, stars,i moc nestoji tak se nemusis bat ji odpalit
mam ji ted tky (420) po tom co mi shorela moje stara a chladim ji navic 3.3v fanem ze staryho zdroje kerej muzes v poho zapojit na desku a jadro mam kolem 400 (ale chce to fakt chladit
) a pamet tky neco (asi +30%), nema sice pshader apod. ale ve hrach kde nemas (nebo fungujou bez) casticovejch efektu a jinejch "novejsich" vychytavek funguje uplne krasne (ale napr, spilntera nebo thiefa3 si s tim nedas
)
- miseno
- Nováček

-
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: