ADSL Nextra
Moderátor: Don
- .exe
- Začátečník

ADSL Nextra
objednal jsem si adsl od nextry, kde je 10gb mesicni limit, tak by me zajimalo jak si s tim clovek vystaci, kdyz chci hrat pres net hry pripadne stahovat ap....na to ze to je v obou smerech mi to prijde docela ubohy...
mate nekdo neco podobnyho,aby me sdelil sve zkusenosti?
a druha vec: je naky programek, ktery by me meril mnozstvi prenesenych dat, abych byl v obraze jak se blizim limitu?
diky
mate nekdo neco podobnyho,aby me sdelil sve zkusenosti?
a druha vec: je naky programek, ktery by me meril mnozstvi prenesenych dat, abych byl v obraze jak se blizim limitu?
diky
- Cernobyl
- Nováček

-
- Maxtor
- Začátečník

-
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám tu nextru 1M nyní rychlost navýšena na 3M ale limit 10GB zůstal
a co se týče hraní tak naprosto bez problémů a i když budeš hrát jako o život tak projedeš tak 2GB.
Ovšem pokud pak stahováním přejedeš limit a naskočí FUP tak to je katastrofa protože rychlost při FUP zdaleka nedosahuje napsané rychlosti a taky se snižuje tvoje priorita takže je to pak jak vytáčená linka (u mě naměřeno 43 kbps při FUP 128 kbps)
V největší nouzi ale můžeš dokoupit balík 2GB za 50Kč.
Ovšem pokud pak stahováním přejedeš limit a naskočí FUP tak to je katastrofa protože rychlost při FUP zdaleka nedosahuje napsané rychlosti a taky se snižuje tvoje priorita takže je to pak jak vytáčená linka (u mě naměřeno 43 kbps při FUP 128 kbps)
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- Maxtor
- Začátečník

-
Tak to jo.. ale ta jejich 2MB / 20GB nabidka je husta.. jakoze za 650,- je to na dnesnim ADSL trhu fakt luxusni nabidka..
..no a k tem stahovanejm datum.. ..ze svy praxe mam odzkouseno, ze pro cloveka jako ja, ktery prakticky cely odpoledne travi u PC.. i kdyz stridave.. .vystaci takovy 3GB na caste prohlizeni webuu a dalsi max. 1GB na aktivni hrani her.. a to musi bejt docela vydarenej mesic..
..takze pokud mas 10GB limit.. klidne muzes tech 6GB investovat do stahovanych dat.. takze vcelku pohoda..
..(ale tech 20 by bylo lepsich..
)
..no a k tem stahovanejm datum.. ..ze svy praxe mam odzkouseno, ze pro cloveka jako ja, ktery prakticky cely odpoledne travi u PC.. i kdyz stridave.. .vystaci takovy 3GB na caste prohlizeni webuu a dalsi max. 1GB na aktivni hrani her.. a to musi bejt docela vydarenej mesic..
..takze pokud mas 10GB limit.. klidne muzes tech 6GB investovat do stahovanych dat.. takze vcelku pohoda..
..(ale tech 20 by bylo lepsich..
- Adal
- Začátečník

-
- .exe
- Začátečník

ja mam tu 1M objednanou od unora, takze to me taky navysili? vsude se pise porad o 1MQuakes píše:Mám tu nextru 1M nyní rychlost navýšena na 3M ale limit 10GB zůstala co se týče hraní tak naprosto bez problémů a i když budeš hrát jako o život tak projedeš tak 2GB.
- .exe
- Začátečník

ja si myslim taky vzydt ten telecom nabizi sice 2GB ale s limitem 8GB coz je uplne socialniMaxtor píše:Tak to jo.. ale ta jejich 2MB / 20GB nabidka je husta.. jakoze za 650,- je to na dnesnim ADSL trhu fakt luxusni nabidka..
..(ale tech 20 by bylo lepsich..)
- Shit
- Odborník PCT

Re: ADSL Nextra
Zlatý ČRa - Premium ADSL je bez limitu....exe píše:... kde je 10gb mesicni limit.....
- jessie.james
- Začátečník

to je jen nejaky mistni provider? myslim treba pusobici jen v urcitem kraji?Shit píše:Zlatý ČRa - Premium ADSL je bez limitu....exe píše:... kde je 10gb mesicni limit.....
- .exe
- Začátečník

.....jenomze to premium od cra ti taky nepujde vsude ta dostupnost je pomerne mala zatim....Shit píše:Zlatý ČRa - Premium ADSL je bez limitu....exe píše:... kde je 10gb mesicni limit.....