Zdravim,
chtel bych se jen zeptat jakym lakem by se melo lakovat kdyz chci spojit mustky na procesoru abych odemknul cache2... Hodte mi sem pls nejaky odkaz...
Jsou nejake ryzika ze se mi posere procesor kdyz to spojim nebo pak bude nestabilni a bude hazet chyby??
No tak v podstatě jakýkoliv lak, který je určený k vytváření vodivých spojů. V krámě kde se takové věci prodávají ti i poradí jaký zvolit. V Tvém případě nebude potřeba vysoká mechanická pevnost, takže můžeš použít lak s vyšší vodivostí. (Já jsem si kdysi odřízl takový miniaturní odpor na GPU a lak jsem použil k jeho přilepení. Přišel jsem do krámu, řekl co mě trápí, borec mi podal lahvičku a upozornil na "brutální" cenu 150Kč.....předtím tam totiž asi po čtvrthodině vysvětlování prodal diodu za 20Kč a kupující cosi mlel o investici kterou si může dovolit:-))
tudů píše:No tak v podstatě jakýkoliv lak, který je určený k vytváření vodivých spojů. V krámě kde se takové věci prodávají ti i poradí jaký zvolit. V Tvém případě nebude potřeba vysoká mechanická pevnost, takže můžeš použít lak s vyšší vodivostí. (Já jsem si kdysi odřízl takový miniaturní odpor na GPU a lak jsem použil k jeho přilepení. Přišel jsem do krámu, řekl co mě trápí, borec mi podal lahvičku a upozornil na "brutální" cenu 150Kč.....předtím tam totiž asi po čtvrthodině vysvětlování prodal diodu za 20Kč a kupující cosi mlel o investici kterou si může dovolit:-))
Dik moc ale porad me nenapada v jakem elektru by se to dalo koupit... Musi to byt primo zamerene na takove veci nabo to budou mit i normalne v elektru jak prodavaj zarovky?? Budou to mit v PCshopu?? Nebo bych to mohl skusit i v modelarich, tam maji barvy laky
To je sice pekne ze je to v Brne ale ja sem z kapku jineho konce republiky takze jenom kvuli laku nepojedu do Brna ^^ Nicmene sem to uz nasel na netu takze objednavam.
To je sice pekne ze je to v Brne ale ja sem z kapku jineho konce republiky takze jenom kvuli laku nepojedu do Brna ^^ Nicmene sem to uz nasel na netu takze objednavam.
Dik vsem za rady
vis co by pomohlo pro priste? az budes neco schanet tak si taky vypln bydliste at vime kde radit....od toho tam ta polozka je ......sry za OT
PraSox píše:
Dik vsem za rady
vis co by pomohlo pro priste? az budes neco schanet tak si taky vypln bydliste at vime kde radit....od toho tam ta polozka je ......sry za OT