Problém s novým HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Misso
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s novým HDD
Kúpil som si HDD Hitachi 80GB SATA II,mám dosku Epox 8krai, ale neviem ho rozbehať. Nejde mi nainstalovať ani windows, skúšal som to aj cez F6 s disketou s ovládačmi na sata a nič. Bol som u kamaráta a na jeho zostave sme nainštalovali win., ale doma mi nešiel. Pôjde ten HDD na tej doske niekedy? Netreba niečo nastaviť v biose? Dik.
- Shit
- Odborník PCT

- glooom
- Nováček

-
hlupost ak si kupil hitachi, ten ma koli technickej podpore vzdy defaulte vo firmwari nastaveny mod sata 1, cize aj ked mas dosku so sata 1 radicom, nic netreba nastavovat, len ak chces rozbehat sata 2 podporu, je nutne ju na disku zapnut cez utilitku feature tool.
zrejme bude problem na doske - skus v biose mrknut ci mas zapnuty sata radic
zrejme bude problem na doske - skus v biose mrknut ci mas zapnuty sata radic
- Misso
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
bios je dobre nastaveny,aj som naň inštaloval win,na zač som dal disketu s raid sata ovladačmi,disk mi našlo, naformatovalo a zase pýtalo Via raid combo driver,dal som tam tú disketu,ale nezobralo mi ju. Tak som ten krok preskočil, inštalácia prbehla dalej,no po poslednom reštarte ked mal nabehnúť win-nenabehol. Neviem akú disketu som tam mal ešte dať,nevie to niekto?
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nesebralo? jako ze to nenaslo ty drivery na te diskete?pokud mas na te diskete nazvy tech souboru s jakymkoli velkym pismenem, prepis to na male. Uz se mi to parkrat stalo na nekterych deskach a hlavne na kouwell radicich ze to maji tak blbe udelane s velkyma pismenama s kteryma to nebere a kdyz to prepises tak to jede v pohode.Misso píše:dal som tam tú disketu,ale nezobralo mi ju