Jsem přes pc úplný laik a některé věci se teprve učím tak se omlouvám jestli jsem v mé žádosti o pomoc napsala něco špatně.Po vašem vysvětlení si dám pozor.
Prosím o vysvětlení - warez
- Kamča
- Začátečník

-
Prosím o vysvětlení - warez
Výstražna ZK za warez.Chápu jsou to vaše pravidla, taky to beru že jsem za něco potrestaná. Ale prosím vás můžete mi vysvětlit za co a co je ten warez.
Jsem přes pc úplný laik a některé věci se teprve učím tak se omlouvám jestli jsem v mé žádosti o pomoc napsala něco špatně.Po vašem vysvětlení si dám pozor.
- honny
- Středně pokročilý

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kamča
- Začátečník

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
napiš o vysvětlení přímo willíkovi http://forum.pctuning.cz/profile.php?mo ... file&u=267 (pošli mu SZ) ale před tím nebo s tím postihem ti měla přijít vysvětlovací SZ pokud nepřišla tak to asi neni všechno v pořádku také se mohla stát chybka ...Kamča píše:Ale já nic takového nežádala?Tak za co ať mi to napíše ten který mi udělil žk bez toho aby mě varoval co jsem udělala.A jestli myslel pomoc s Outlookem tak JÁ O warez NEPROSILA
- Woyta
- Středně pokročilý

Office si legalne muzes koupit pouze v krabicove verzi. Online distribuce u Microsoftu neexistuje. Odkaz co jsi davala byla stranky obsahujici nelegalni kopie softwaru (warez). Proto jsi dostala zlutou kartu.Kamča píše:Tato web stránka mi byla doporučena http://LinkNaWarezStranku.net
Je to vpořádku a opravdu jsou to Windows Office?Dík za pomoc
OMG Zeny a PC ...
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý

Zeny mam rad. Nevim proc bych mel byt ... .To bylo jen povzdechnuti nad mymi zkusenostmi. Tebe asi nikdy o pulnoci (kdyz rano brzo vstavas) nevzbudili s tim ze nejde cast klavesnice. Oprava spocivala jen ve stisku klavesy Num Lock. Nepotkal jsem zenu ktera by si s PC porozumnela na dobre urovni.ICE píše:sovinisto...
Ohledne postihu: Jsou dana pravidla a ty se musi dodrzovat.
2) Respektujte copyright. Žádosti o cracky, sériová čísla a obecně warez (pirátský software) budou bez oznámení mazány. Spam v jakékoliv formě není tolerován.
Nejlehčím "oceněním" je žlutá karta. Po udělení žluté karty bude uživateli smazán avatar a místo něho bude umístěna žlutá karta. Navíc bude přeřazen do skupiny uživatelé "žlutá karta". Po 14 dnech bude uživatel navrácen do skupiny běžných uživatelů a používání avataru mu bude opět povoleno.
Pravidla se musi dodrzovat. Napsani linku na warez se da povazovat poskytnuti warezu tudiz nasleduje udeleni Zlute Karty bez predchoziho upozorneni.1. skupina - lehci prohresky (OT, duplicitni thready, spam (==PH), nadavky, zadost o warez).
Dany post muze byt editovan/smazan/uzamcen - pripadne zaslana varovna SZ; v pripade pokracovani, bude udelena Zluta Karta.
2. skupina - hrube prohresky (sproste vyjadrovani, urazky, rozsahly spam, rasizmus, poskytnuti warezu, vicenasobna registrace).
Nasleduje udeleni Zlute Karty bez predchoziho upozorneni.
//BTW Ja ji na kartu nenavrhoval.
Naposledy upravil(a) Woyta dne pát 3. bře 2006, 19:28, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Wilik
- Administrátor

Podivam se na to... ale pokud je to skutecne vsechno, tak je pravdou, ze dotazovat se na potvrzeni "opravdovosti" nelegalniho SW s moznosti jeho stazeni je dost diskutabilni, ale je faktem, ze by za to melo nasledovat spise upozorneni pres SZ - takze se tedy musim omluvit jak za prilisnou horlivost moderatora, ktery postih navrhnul, tak za nedostatecne provereni z moji strany.
Doba trvani stejne pominula, takze vse uvedu na pravou miru.
Doba trvani stejne pominula, takze vse uvedu na pravou miru.
- Kamča
- Začátečník

-
- Shit
- Odborník PCT

Učit se na warezových stránkách - no nic... Zcela náhodou jsem se tam proklikat.... naprosto věrohodný....
Mám-li být naprosto upřímný, tak tomu nerozumím. Pokud se někdo zeptá na warez - tak není co řešit... pravidla jsou jasně dána.
Důvod: Pak se každý může zeptat na warez a pak použít klausuli: "Co to je warez?" a máme tady tolerovaný warezový fórum..... Ale na warez jsou jiná fóra....
Lze ten dotaz tedy chápat i tak, "jestli tento crack" - (co to je?) - funguje dobře - výborný způsob jak to ověřit a ještě lepší reakce autora, jak z toho ven.
P.S.: Já osobně taky nevím, co to je warez - asi něco k jídlu....
Mám-li být naprosto upřímný, tak tomu nerozumím. Pokud se někdo zeptá na warez - tak není co řešit... pravidla jsou jasně dána.
Důvod: Pak se každý může zeptat na warez a pak použít klausuli: "Co to je warez?" a máme tady tolerovaný warezový fórum..... Ale na warez jsou jiná fóra....
Lze ten dotaz tedy chápat i tak, "jestli tento crack" - (co to je?) - funguje dobře - výborný způsob jak to ověřit a ještě lepší reakce autora, jak z toho ven.
P.S.: Já osobně taky nevím, co to je warez - asi něco k jídlu....
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ee, to se pije a chutná výborně. doporučuji.P.S.: Já osobně taky nevím, co to je warez - asi něco k jídlu....
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- Shit
- Odborník PCT

Díky, už to vím (překlepy se všude tolerujou - má tam být "varez"Patton píše: ee, to se pije a chutná výborně. doporučuji.![]()
Kód: Vybrat vše
http://www.atway.cz/ordis/e_detail.php?EAN=4007988049867&ID_SKUPINY=3- Lemra
- Čestný člen