ASUS A3AC-5004

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ASUS A3AC-5004

Příspěvek od Finkky »

ASUS A3AC-5004, co rikate na tento model, pokud mate nejake zkusenosti tak bych byl moc vdecny, konkretne ohledne vydrze baterii, hrani her (3Dmarky) kvalita zpracovani, a podani displeje...
Budu vdecny za kazdou reakci :P DIK
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

A3Ac-5004 je výkonný NB od Asusu určený především na bussines využití. Práce s multimédii, prezentace a podobně. Na hry není příliš vhodný. Je to způsobeno grafikou Intel Graphic Media Accelerator 900 se sdílenou pamětí. Jinak provedení je dobré, jak šasi, tak i display.
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

Stim tak trochu pocitam, ale zajmame jestli by to utahlo treba takove hry jako COD treba i na nejnizsich detajlech ...?
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

No COD jsem na něm nezkoušel. Třeba takový Vietcong jsem na A3Ac-5004 rozjel naprosto v pohodě. Na hry jej opravdu nedoporučuji. Za stejnou cenu máš třeba A6K (Sempron) či o dva tisíce dražší (lepší baterka a grafika) A6Km. Nebo podobné řešení s Celeronem M a X700 A3Vc. Pentium M a výkonější grafiku jsem zatím ve stejné cenové relaci neviděl. Rozhodně, co se týče hraní, doporučuji investovat raději do silnější grafiky než CPU.

Možná přinese příchod dvoujádrových Turionů snížení cen dnešních modelů, které by mohly zaplnit propast mezi Celeronem M a Pentiem M.
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

O hrani mi v prve rade nejde, na to mam desktop ale jen tak mimochodem me to zajma... samo ze sem se schanel po necem na zpusob P-M 740 Rad x300 512 bez OS/linux, wifi do 25kvDPH ale od asusu myslim ze takove reseni neni a do ostatnich levnych znacek jako napriklad Acer se bojim jit... (po precteni prispevku od id "sh") a neznam jinou kvalitni znacku za tak dobrou cenu
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Mám zkušenosti většinou s těmi levnějšímy Acery. Teď mám doma jeden kousek (Celeron M, SiS) už šest měsíců. Začínají se otlačovat klávesy na display, plasty spolu drží jen silou vůle. Oproti skoro stejně starému A3Ac a HP6110 vypadá jako vykopávka. Navíc jde o mnohem větší kousek. V porovnání s mou starou (2001) Toshibou Portege působí jako gigantický toustovač. Kdyby nebyl zdarma, nikdy bych si jej nekoupil. S sh naprostý souhlas.

Doporučuji se ještě mrknout na nabídky HP. Třeba HP nx6125 S3100+ 22 700, nebo nx6110 řada. Všechny nabízejí vysokou kvalitu.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Finkky píše:samo ze sem se schanel po necem na zpusob P-M 740 Rad x300 512 bez OS/linux, wifi do 25kvDPH
Tohle moc výrobců nedělá (a dělat ani nebude) páč se na to pak nedá dát nálepka Centrino - a ta se prodává přece jenom líp :wink: .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
canadian
Nováček
Nováček

Příspěvek od canadian »

Finkky píše:do ostatnich levnych znacek jako napriklad Acer se bojim jit... (po precteni prispevku od id "sh") a neznam jinou kvalitni znacku za tak dobrou cenu
není jenom Asus nebo Acer
ostatní značky respektive výrobci si taky zaslouží pozornost
můj názor nikomu ho nevnucuju
i am Canadian
Finkky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Finkky »

Jasny ja vim ze sou i jiny znacky :razz: , ale kdyztak mi sem nejaky kvalitni a levny napis, protoze je spoustu dobrych znacek ktery bohuzel chteji hodne penez jen za znacku ...
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“