Siemens S75
Moderátor: CageJ
- jvc
- Nováček
-
Siemens S75
Ahoj, mam siemens s75 a chtel jsem se zeptat, jestli nekdo neznate nejakej programek, ktery by precetl soubory *.pdb(knizky). Potom jestli pomuze nejakej fw od obcasneho spadnuti telefonu a jestli jeho nainstalovanim neztratim zaruku. Diky moc za pomoc
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ad 1. část .pdb prohlížeč by měl být snad tady - ale nezkoušel jsem takže z vlastní zkušenosti nevím. Ad. 2 Siemens pokud se nepletu stále podporuje nahrávání FW z počítače po kabelu a dává nové FW na net - otázka je o kolik novější FW pro svůj telefon tam najdeš - přece jenom S75 není moc starý telefon.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
![Obrázek](http://games.onego.ru/lastfm/donmartinez.png)
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
![Obrázek](http://games.onego.ru/lastfm/donmartinez.png)
- jvc
- Nováček
-
dik
Dekuji za pomoc. Siemens novy FW ma, ale mam spis strach, abych neprisel o zaruku. Radeji se na to zeptam v obchode. Jinak ten program na knizky mi jede, jen nemuzu otevrit knizku. V menu soubor mam na vyber: smazat vse, stahnout, najit knizku. Kdyz dam stahnout knizku nebo najit knizku tak me to tak jako tak pripojuje na net. V navodu je, ze kdyz to nejde, tak muzu knizku najit tak, ze se proklikam pres menu az k ni, ale jak se dostat k tomu, abych mel moznost ji najit, mi uz nerekli. Jestli mate nekdo s timto programem nejakou zkusenost, tak mi prosim napiste. Dik
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: dik
v profilu mas napsane ze jses z Brna, to by znacne zjednodusilo tve dilema. V brne ma siemens autorizovanej servis, takze tam staci donest telefon se zarucakem a vratit se za pulhodku a mel bys mit novej FW primo odnich a zadarmo (teda aspon pred rokem to jeste delali zadarmo)jvc píše:Dekuji za pomoc. Siemens novy FW ma, ale mam spis strach, abych neprisel o zaruku. Radeji se na to zeptam v obchode.
http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor ... rN,00.html
0118 999 881 999 119 7253
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Siemens S75 mi nejde rozchodit s datovým kabelem
Mám Siemens S75 a nedaří se mi ho rozchodit s datovým kabelem. Původně jsem to zkoušel s kabelem pro M55, pak ještě nějaký další typ, ale ani s jedním se mi to nepodařilo. Koupil jsem si tedy DCA-540, se kterým to údajně jiným lidem chodí, ale mě zase ne. Při pokusu přehrát firmware mi utilita hlásí, že nebyl nalezen telefon a ani PMP ho nenajde. Ví někdo co s tím?
Bathory
- Alesh
- Nováček
Pokud potrebujes prehrat firmware, tak potrebujes DCA-510 ten je servisni, DCA-540 je jen datovy tzn. videa,temata apod., jinak zkus preinstalovat driver a stahni si SiMoCo je lepsi nez PMP anebo www.siemensmania.cz
Dell Latitude D810(irl) a skladacka par let stara,ale prezila sem 3tydenni transport postou CR->IRL Soltek75FRV, AMD XP1,5Ghz, 256MB333Mhz + 512MB400Mhz, Ati9000PRO, 40GB Samsung SP4002H, 5.1Live, RW-LG GSA 4163B + ROM Toshiba M1712,AOC17Klr zmena na LCD Acer L1717 (prodano v irl)