Zkusenosti s LCD EIZO S2110W

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Taurus-X
Nováček
Nováček

Zkusenosti s LCD EIZO S2110W

Příspěvek od Taurus-X »

Uvažuji o koupi LCD monitoru EIZO S2110W, najde se prosím někdo z vlastníků tohoto LCD, který mi může sdělit své zkušenosti a dojmy z tohoto monitoru. Budu ho využívat především ke sledování filmu (DVD, DivX atd), hraní her (FPS, RTS, RPG, závodní) a brouzdání po netu. Jeho technické parametry vypadají opravdu dobře (odezva, kontrast, nová technologie podsvícení, 14bit barvy).
Předem děkuji za odpovědi.
DFI LP NF4-SLI Expert , Athlon 64 X2 4200+, GB 8800GTS 512, Corsair 2x1GB 2-3-2-6, WD Raptor 74GB, Seagate 400 GB S-ATA, Creative X-Fi Fatality, Enermax 535W
dumar
Začátečník
Začátečník

Re: Zkusenosti s LCD EIZO S2110W

Příspěvek od dumar »

Taurus-X píše:Uvažuji o koupi LCD monitoru EIZO S2110W, najde se prosím někdo z vlastníků tohoto LCD, který mi může sdělit své zkušenosti a dojmy z tohoto monitoru. Budu ho využívat především ke sledování filmu (DVD, DivX atd), hraní her (FPS, RTS, RPG, závodní) a brouzdání po netu. Jeho technické parametry vypadají opravdu dobře (odezva, kontrast, nová technologie podsvícení, 14bit barvy).
Předem děkuji za odpovědi.
Mel jsem ho na par dni doma a je super!!! Kdybych nechtel 24" tak si ho necham. Mozna je to trosku luxus na to co s nim chces delat , ale je to na tobe! Je to jeden z nejlepsicich 21'' monitoru co muzes koupit.....Eizo je proste spicka a tento monas se poved! Kolik za neho davas [pokud to neni tajny]?
AMD 9800X3D, Gigabyte X670E Aorus Master, MSI RTX 5080, G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Renegade NVMe 1TB, 2x Samsung 970 Pro 1TB- LG Oled42C2, Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“