Internetové radio + televize
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Internetové radio + televize
Mám dotaz, ze zvědavosti:
V sekci SS byly dva thready. Intrnetové radio a internetová tv. Inet radio zůstalo v sekci SS (dle mého názoru by mělo patřit do odborné sekce, tak i inet tv) a Inet tv byl přesunut na smětiště.
jak velký je technický rozdíl mezi Inet radio a Inet tv, že jedno mohlo zůstat tam, kde je a druhé musí na smeťák, čímž je po určité době odsouzeno k smázání.
mě by ty rozdíly strašně zajímali, a hlavně ten "klíč", podle kterého se postupovalo.
Děkuji.
V sekci SS byly dva thready. Intrnetové radio a internetová tv. Inet radio zůstalo v sekci SS (dle mého názoru by mělo patřit do odborné sekce, tak i inet tv) a Inet tv byl přesunut na smětiště.
jak velký je technický rozdíl mezi Inet radio a Inet tv, že jedno mohlo zůstat tam, kde je a druhé musí na smeťák, čímž je po určité době odsouzeno k smázání.
mě by ty rozdíly strašně zajímali, a hlavně ten "klíč", podle kterého se postupovalo.
Děkuji.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- Cooper69
- Začátečník

- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cooper_cz píše:2 Patton: Ja bych Ti to rekl, ale Ty bys mi odpovedel, ze bys stejnak chtel znat ten klic, jakym se to posuzuje
Asi jsem něco přehlédl, i to se stává. Tak jsem zvědavý, co mi bude odpovězeno. (ve skrytu duše doufám, že někdo ze mě neudělá vola
Já si totiž myslím, že ta temata jsou odbornější a užitečnější než nějaké "teorie jsoucen".
...za chvíli se tu na mě nějaké to "jsoucno" vrhne a sežere mě.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Internetové radio + televize
Rozdil v tom neni zadny.Bohuzel moderatora tlacil cas a nestihl presunout i inet radia za coz se velice omlouvam. V soucasne dobe jsou oba thready na svem miste.Patton píše: jak velký je technický rozdíl mezi Inet radio a Inet tv, že jedno mohlo zůstat tam, kde je a druhé musí na smeťák
0118 999 881 999 119 7253
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak se zeptám polopaticky.
V čem jsou internetová radia a televize závadová, že jsi je musel vyhodit na smeťák? V čem jsou, např. jsoucna, přínosná a důležitá, že jsou tam, kde jsou?
Myslíš si, že uživatelé nemají právo a nárok na to, aby znali taje internetových radií a tv a jak se k těmto službám dostat? např. ta jsoucna jim to všechno vynahradí.
Už jenom čekám, až v digi sekci někoho osvítí duch a vše, co přísně nesouvisí s digitálními kamerami a foťáky, přesune také na smeťák.
V čem jsou internetová radia a televize závadová, že jsi je musel vyhodit na smeťák? V čem jsou, např. jsoucna, přínosná a důležitá, že jsou tam, kde jsou?
Myslíš si, že uživatelé nemají právo a nárok na to, aby znali taje internetových radií a tv a jak se k těmto službám dostat? např. ta jsoucna jim to všechno vynahradí.
Už jenom čekám, až v digi sekci někoho osvítí duch a vše, co přísně nesouvisí s digitálními kamerami a foťáky, přesune také na smeťák.
- zombux
- Odborník PCT

- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já si to myslím také. Kdybych tato temata na Tvfreaku vyhodil do tamní "garáže", nebo do "koše", tak mě tam "daj, co se do mě vejde".
Ale holt jinej kraj - jinej mrav. (ale stejně to nepochopím)
Ale holt jinej kraj - jinej mrav. (ale stejně to nepochopím)
- Cooper69
- Začátečník

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To ze je neco na smetaku neznamena ze je to zavadove nebo spatne. Smetak je plnohodnotna sekce "vseho ostatniho" a nikdo se nemusi stydet ze tam ma thread.Patton píše:Aha, tak se zeptám polopaticky.
V čem jsou internetová radia a televize závadová, že jsi je musel vyhodit na smeťák?
0118 999 881 999 119 7253
- zombux
- Odborník PCT

ale prdlajz, vždyť má pravdu... kam jinam tohle dát než do digi sekce?cooper_cz píše:Patton: lide maji pravo se to docist. Maj to na smetaku. Osobne si myslim, ze diskutovat na tema link na dalsi internetove radio /televizi je nesmyslne.....Pattone, ty uz flamujes i tady ?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- shadow
- Středně pokročilý

Je to legitimně položená otázka, tak si nech těch invektiv a raději jdi psát něco pro magazín, když už jsi redaktorem PCTuningu.cooper_cz píše:Patton: lide maji pravo se to docist. Maj to na smetaku. Osobne si myslim, ze diskutovat na tema link na dalsi internetove radio /televizi je nesmyslne.....Pattone, ty uz flamujes i tady ?
Osobně jsem samozřejmě PROTI přesunům těchto témat na smetiště, neboť:
1. mají solidní a především stálou informační hodnotu, a to navíc v oblasti, která zde doposud nebyla probírána. Takže vhodnou sekcí po technické stránce je Digi Sekce nebo po žánrové Společenská sekce (žánrově to spadá pod kulturu, stejně jako filmy).
2. Smetiště se časem promazává a rozhodně není pravdou, že by byla plnohodnotnou sekcí fóra - dokladem budiž i nepočítání příspěvků. Smetiště je odpadkovej koš, kontejner, bordel.
3.Ty thready byly založeny exmoderátorem sekce a za jejich přítomnost v sekci bylo exmoderátorem sekce velice bojováno proti názoru wedení. Bylo by myslím slušností se před přesunem na smetiště aspoň zeptat nebo aspoň chvíli počkat
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Osobně si něco myslí i Pablbek a padoktor Rath.Patton: lide maji pravo se to docist. Maj to na smetaku. Osobne si myslim, ze diskutovat na tema link na dalsi internetove radio /televizi je nesmyslne.....Pattone, ty uz flamujes i tady ?
Jestli tě téma internetových tv a radií nezajímá, buď tak laskav a nevnucuj tento názor druhým.
To ze je neco na smetaku neznamena ze je to zavadove nebo spatne. Smetak je plnohodnotna sekce "vseho ostatniho" a nikdo se nemusi stydet ze tam ma thread.
Rozmysli si odpověď. Už se začínáš "zamotávat".
Redaktůrku, neaspiruješ náhodou na (Rudé) Právo? Položil jsem dotaz - to je flejm??Pattone, ty uz flamujes i tady ?
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cool.user:
Už vidím ty zájemce o výše zmíněnou problematiku, jak ji jdou nejdříve hledat na Smětiště.
Jinak, poslední týden je tu s vámi opravdu legrace. Jeden hlod za druhým. Nestačím klikat. Vy tu snad na to máte patent.
Už vidím ty zájemce o výše zmíněnou problematiku, jak ji jdou nejdříve hledat na Smětiště.
Jinak, poslední týden je tu s vámi opravdu legrace. Jeden hlod za druhým. Nestačím klikat. Vy tu snad na to máte patent.
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jinak bych si ještě dovolil o vyjádření Dona & Dzina o vyjádření, zda by ty inet tv + radio si nevzali pod svá ochranná křídla, příspěvky nevyčistili od sajrajtu, který do odborných sekcí nepatří, shrnuli by příslušné odkazy a dali to pod "důležité", aby se no neztratilo v záplavě jiných příspěvků.
Předem děkuji.
Snad bude toto považováno za konstruktivní návrh.
Předem děkuji.
Snad bude toto považováno za konstruktivní návrh.
- Cooper69
- Začátečník

2zombux: ja bych to terba v digi sekci nehledal
2shadow: Ty uz jsi svou prilezistost moderovat SS dostal a me pracovni nasazeni Ti muze byt sumak.
-imho ty thready vazne nemaji co v SS delat. JE to jen o linkach a ne o diskuzi.
-co mate vsichni proti smetaku?...kdyz se proste v threadu nekeca, tak je mrtvej a muzes se smaznout. To neni jako thread o HW, ktery se muze hodit kdykoliv. A k cemu pocitani prispevku?...Honba za vetrackami je detinska.
-a ano, postujes sem proto, ze to ranilo Tve EGO
2Patton: Na ty dva zminovovane nemam take nejlepsi nazor, ale komolit jmena atd je pod mou uroven. Tema radii a televizi me zajima, proto sem pisi, ze.
-ad redakturku: zesmesnovani si nech na nekoho jineho, se mnou bys dobre nepochodil. Nebo to mam brat jako nadavku? (osobne jsem zazil, ze nadavka=krestni jmeno). A ano, Tve pocinani vidim jako posthunt(zas ty vetracky). Treba 2prispevky po sobe jdouci.....ikdyz je tu mocna sila EDITu
2shadow: Ty uz jsi svou prilezistost moderovat SS dostal a me pracovni nasazeni Ti muze byt sumak.
-imho ty thready vazne nemaji co v SS delat. JE to jen o linkach a ne o diskuzi.
-co mate vsichni proti smetaku?...kdyz se proste v threadu nekeca, tak je mrtvej a muzes se smaznout. To neni jako thread o HW, ktery se muze hodit kdykoliv. A k cemu pocitani prispevku?...Honba za vetrackami je detinska.
-a ano, postujes sem proto, ze to ranilo Tve EGO
2Patton: Na ty dva zminovovane nemam take nejlepsi nazor, ale komolit jmena atd je pod mou uroven. Tema radii a televizi me zajima, proto sem pisi, ze.
-ad redakturku: zesmesnovani si nech na nekoho jineho, se mnou bys dobre nepochodil. Nebo to mam brat jako nadavku? (osobne jsem zazil, ze nadavka=krestni jmeno). A ano, Tve pocinani vidim jako posthunt(zas ty vetracky). Treba 2prispevky po sobe jdouci.....ikdyz je tu mocna sila EDITu
Ahoj.
- zombux
- Odborník PCT

- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1) Přečti si v pravidlech, co je nadávka. (další úsměvné tema)-ad redakturku: zesmesnovani si nech na nekoho jineho, se mnou bys dobre nepochodil. Nebo to mam brat jako nadavku? (osobne jsem zazil, ze nadavka=krestni jmeno). A ano, Tve pocinani vidim jako posthunt(zas ty vetracky). Treba 2prispevky po sobe jdouci.....ikdyz je tu mocna sila EDITu
2) Mám dojem, že bych už měl mít větráčky dva, a nemám a netrápí mě to. Nevím tedy, odkud bereš to info o mém úmyslném posthuntu. Víš, ty jseš redaktor a vůbec si neověřuješ fakta a občas plácneš nesmysl. Jenomže to si redaktor prostě nesmí dovolit. Proto mody a redaktory sleduji trochu z jiného úhlu, než ostatní usery.
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Víš jak to dopadne? Problém, s kterým si nevědí rady, prostě smažou. Uvidíš.zombux píše:já bych to zas nehledal v SS ani na smeťákucooper_cz píše:2zombux: ja bych to terba v digi sekci nehledal![]()
otázkou je kam to teda nejlíp dát
- Wilik
- Administrátor

Aby se to tu uvedlo na spravnou miru...
Presouvat thready, ktere nepatri do SS, primarne na smetiste bylo me doporuceni novemu moderatorovi. Jednak SS nenavstevuji vsichni moderatori, aby si vsimli, ze nektera temata by svym zamerenim spadala spis do jejich sekce a pak cool.user jeste nema potrebne zkusenosti a zazemi.
Ze smetiste si je pak muzou odebrat jako samotni moderatori jinych sekci a nebo (jako mnoha jinych pripadech) je popresouvam do mista noveho urceni ja. V pripade souhrnu ruznych odkazu klidne do digi sekce, v pripade spousty zamklych threadu na SD.
Opravdu to chce dat jen chvili casu, na smetisti se nic samo neztrati a novy moderator se plne ujal svych pravomoci teprve vcera odpoledne.
Presouvat thready, ktere nepatri do SS, primarne na smetiste bylo me doporuceni novemu moderatorovi. Jednak SS nenavstevuji vsichni moderatori, aby si vsimli, ze nektera temata by svym zamerenim spadala spis do jejich sekce a pak cool.user jeste nema potrebne zkusenosti a zazemi.
Ze smetiste si je pak muzou odebrat jako samotni moderatori jinych sekci a nebo (jako mnoha jinych pripadech) je popresouvam do mista noveho urceni ja. V pripade souhrnu ruznych odkazu klidne do digi sekce, v pripade spousty zamklych threadu na SD.
Opravdu to chce dat jen chvili casu, na smetisti se nic samo neztrati a novy moderator se plne ujal svych pravomoci teprve vcera odpoledne.
- Cooper69
- Začátečník