Eurotel data nonstop
Moderátor: Don
- Pjetr
- Nováček

-
Eurotel data nonstop
Mam Eurotel data nonstop a Siemens Me45. Kdyz jsem pouzival normalni modem,tak se mi pri prenaseni dat uplatnovala komprese, ze to obcas chvilkama slo az 100 kb/s. U data nonstop se mi zadna komprese neuplatnuje. Nejde to nejak nastavit, aby se komprese tez uplatnovala? A potom jeste jeden dotaz, po pul hodine nebo hodine pripojeni pres data nonstop se prestanou prijimat data a musim telefon vypnout a znovu zapnout, nevite cim to je?
- Shit
- Odborník PCT

Re: Eurotel data nonstop
???? to chci mít doma s ETDNPjetr píše: az 100 kb/s
- Io
- Začátečník

EDN kompresi nepodporuje, možná později.
A problém s vyhozením dat se tady už řešil, ovšem bezvýsledně.
Dneska jsem ale četl článek (tady na pct mezo novinkami) o přerušení spojení po nepřetržitém provozu. Někdo má dvě hodiny, někdo čtyři a mně (a shitovi, jak jsem vypozoroval) zhruba po 100MB.
Myslel jsem, že za to může ten GSM modem, ale jestli máš normální telefon, tak to na nás asi šije ten Eurotel..
I když u přerušení normálního modemu u CT stačí redialovat..
Dneska jsem ale četl článek (tady na pct mezo novinkami) o přerušení spojení po nepřetržitém provozu. Někdo má dvě hodiny, někdo čtyři a mně (a shitovi, jak jsem vypozoroval) zhruba po 100MB.
Myslel jsem, že za to může ten GSM modem, ale jestli máš normální telefon, tak to na nás asi šije ten Eurotel..
- Pjetr
- Nováček

-
To nebylo u ETDN, ale u normalniho modemu pres pevnou linku a to byly chvilkove spicky.Shit píše:???? to chci mít doma s ETDNPjetr píše: az 100 kb/s
- Shit
- Odborník PCT

No i tak..Pjetr píše:To nebylo u ETDN, ale u normalniho modemu pres pevnou linku a to byly chvilkove spicky.Shit píše: ???? to chci mít doma s ETDN
- Shit
- Odborník PCT

Dne 4.2.2004 byl výpadek ETDN v oblasti Hradce Král. Šla pouze jedna "buňka" (MOJEIo píše:EDN kompresi nepodporuje, možná později.