//edit Thellwin - upraven název threadu
GF 6600GT - hry pocukávají i při vyšším FPS
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
GF 6600GT - hry pocukávají i při vyšším FPS
Cau. mam takovy problem v hodne hrach NHL 06,NFS:Most wanted, tonny hawk american wastland a dalsi mam vetsinou 60 fps, ale kdyz v nekterych scenach spadne fps i jen na 55 tak se to zacina dost znatelne sekat. Je to normalni? myslel sem ze by to melo byt plynuly i pri tech 55. Mam athlon 64 3000+ 768 Ram a geforce 6600gt. skousel sem ke vsemu i jiny ovladace a to nepomaha. trochu pomaha kdyz vypnu zvuk pri hre. ale kamaradovi to jede plynule i pri nizsich fps a na horsim compu. co s tim? predem diky
- kotas
- Středně pokročilý

60 fps s tvoji konfiguraci, nespeltl ses? No normalni to teda neni, seky zacinaji byt hrozne po 30 fps..
P.S.: Nevite nekdo k cemu je ta zluta karta co mam??
P.S.: Nevite nekdo k cemu je ta zluta karta co mam??
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sekaci problem
jak ti to může sekat při 55FPS/sec??Lamac píše:Cau. mam takovy problem v hodne hrach NHL 06,NFS:Most wanted, tonny hawk american wastland a dalsi mam vetsinou 60 fps, ale kdyz v nekterych scenach spadne fps i jen na 55 tak se to zacina dost znatelne sekat. Je to normalni? myslel sem ze by to melo byt plynuly i pri tech 55. Mam athlon 64 3000+ 768 Ram a geforce 6600gt. skousel sem ke vsemu i jiny ovladace a to nepomaha. trochu pomaha kdyz vypnu zvuk pri hre. ale kamaradovi to jede plynule i pri nizsich fps a na horsim compu. co s tim? predem diky
Vždyť když ti to běží na 55 snímků,tak je to plynulý takovej quake 4 je udělanej na 60FPS,víc prej nemá význam.....
Tak peoč by ti to mělo při 55 sekat?? Neběží ti neco na pozadí,co zaplní ramku a hra pak sahá na disk??
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- B@st Hunter
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
B@stHunter
jo taky me to delala kdyz jsme to spoustel pres ten program CUREROM myslim ale az se obevil crack tak jsem crackl a uz to je ok!! hra bezi na 100FPS a pak z niceho nic spadne na 1FPS hrozna skubanice a za 5s je to opet ok 
- Janikbanik
- Začátečník

-
Skus si pozicat dalsiu 512 RAM, tych 768 nie je ziadna slava.
V poslednej dobe by som povedal,ze aj 1 GB je malo
2 B@st Hunter: clovece, podpis ako mas sa len tak nevidi.
Skus si pozriet toto:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=426
Je hodne ludi, u ktorych podpis neodpoveda (samemu sa moj vlastny kontrolovat stale po zmench nechce), ale ten Tvoj podpis to je fakt EXTEM
//edit Thellwin - už jsem ho na ten podpis upozornil po SZ, takže další přispívající už to nemusí dělat znova
V poslednej dobe by som povedal,ze aj 1 GB je malo
2 B@st Hunter: clovece, podpis ako mas sa len tak nevidi.
Skus si pozriet toto:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=426
Je hodne ludi, u ktorych podpis neodpoveda (samemu sa moj vlastny kontrolovat stale po zmench nechce), ale ten Tvoj podpis to je fakt EXTEM
//edit Thellwin - už jsem ho na ten podpis upozornil po SZ, takže další přispívající už to nemusí dělat znova
Q6600 G0@3GHz | TRUE 120 | 965P-DS3 r.3.3 | 2x2GB A-DATA 1066 | Sapphire HD 5850 + Acc. S1 | WD640AAKS + HD103UJ | SH-S223Q | Audigy 2ZS | Fortron B.S. 500 W | Samsung T220 | Logitech MX518 | Chieftec MX-01SL-D modded
- LGA
- Začátečník

Podle me to nestiha CPU. Kdyz sem paril Quake4 bez pretaktovani CPU, tak se me zasekaval obraz a zvuk byl nekdy zpozdeny. Pro pretaktovani uz to jelo v pohode.Thellwin píše:Já asi tuším o čem Lamec mluví, tohle mi dělal HL2, FPS klidně 100, ale sem tam se to jakoby seklo a občas se na chvíli zacyklil zvuk ...
- Rolfi
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

- godlike
- Středně pokročilý

-
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mne to robi tiez a zistil som ze to robi autosave, proste jak uklada poziciu tak to tak mrzne aj zo zvukomThellwin píše:Já asi tuším o čem Lamec mluví, tohle mi dělal HL2, FPS klidně 100, ale sem tam se to jakoby seklo a občas se na chvíli zacyklil zvuk ...
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Pokud dochází při vysokých FPS k zasekávání, zkus v ovladačích zapnout vertikální synchronizaci.
Pomocí SZ se zeptej některého z administrátorů fóra.kotas píše:P.S.: Nevite nekdo k cemu je ta zluta karta co mam??
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Takhle sem to nemyslel. Dam priklad z tonny hawka jedu jedu jedu pak se dostanu na nejake misto kde je hodne objektu a frapsi mi zacnou misto 60 ukazovat na tom miste 54 fps a tam na tom miste kdyz se treba otacim tak je videt takove sekani jako treba v doomu 3 pri 20 fps dal jakoby po par metrech to prestane. a prave ze to neni jen tady ale i v jinych hrach. Mam proste jasne viditelne sekani i v celku dobrych fps. Hardisk pri tom neblika, ty ovladace z-tweak 8212 nepomuzou. A kde se presne zapina to vertikalni synchronizovani v tech ovladacich?
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: