dvd napalovacka LG GSA 4167B meni svoju identifikaciu
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Radoslav
- Nováček

dvd napalovacka LG GSA 4167B meni svoju identifikaciu
dobry
takze to ze mi nechce prepalene dvd nacitavat to po prestudovani tohoto fora uz ma ani tak neudivuje,ale zaujima ma preco,ked vlozim napalene dvd tak sa zmeni identifikacia mechaniky na cd rom ?ak vysuniem medium stav sa normalizuje a hlasi sa ako dvd rom.
nie som si isty ci ju mam dobre pripojenu a je to takto:
prim.mast. cd rom
prim.slave dvd rom
sec.mast hdd
sec. slave -
na inom compe cita napalene ,ale podotykam skusane bolo len avi na mediu imation ja mam ine....
takze to ze mi nechce prepalene dvd nacitavat to po prestudovani tohoto fora uz ma ani tak neudivuje,ale zaujima ma preco,ked vlozim napalene dvd tak sa zmeni identifikacia mechaniky na cd rom ?ak vysuniem medium stav sa normalizuje a hlasi sa ako dvd rom.
nie som si isty ci ju mam dobre pripojenu a je to takto:
prim.mast. cd rom
prim.slave dvd rom
sec.mast hdd
sec. slave -
na inom compe cita napalene ,ale podotykam skusane bolo len avi na mediu imation ja mam ine....
- Benu
- Začátečník

- Radoslav
- Nováček

- Radoslav
- Nováček

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav
- Nováček

necita prepalene veci
takze vsetko co sa mi hore radilo som spravil ale............ani za svet mi neprecita napalene veci a to akykolvek subor ovsem pozor.iba na mojom compe.....co mam s tym spravit pre tym nez ju hodim psovi na hranie?
- Benu
- Začátečník

- Radoslav
- Nováček

aby som bol uplne presny na inom compe bol skusobne spusteny avi subor samo,ze paleny a isiel o.k.
na mojom cokolvek neoriginalne to.je prepalene i ked na nej to bolo napalene jednoducho nenacita..stale sa sa snazi az nakoniec sa rozhodne ze sa mi zacne identidikovat ak cd rw nie dvd rw
akonahle vsak vysuniem medium,tak sa znova hlasi spravne....asi to pojdem reklamovat
na mojom cokolvek neoriginalne to.je prepalene i ked na nej to bolo napalene jednoducho nenacita..stale sa sa snazi az nakoniec sa rozhodne ze sa mi zacne identidikovat ak cd rw nie dvd rw
akonahle vsak vysuniem medium,tak sa znova hlasi spravne....asi to pojdem reklamovat
- Radoslav
- Nováček