Problém se zvukem u hry Age of Empires III
Moderátor: Baneshee
- Johana_z_Arku
- Začátečník

Problém se zvukem u hry Age of Empires III
Mám takový menší problém. U této hry se mi stává že asi po hodině(ale někdy i dřív) hraní se mi ve hře úplně vypne zvuk a už se nezapne. Ale když potom zase zapnu hru tak je vše OK, jenomže za hodinu se zvuk zase vypne. Je to tou integrovanou zvukovkou, ovladačem, nebo čím?
A64 2800+@2430Mhz, MSI K8N NF4-4X s754, AC FREEZER64, Transcend 512MB CL2,5(3-3-8 ), WD 2000JD 200GB, Gigabyte ATI RADEON X600PRO 128MB
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
U integrovanych zvukovek (kodeků) se tohle bohužel občas stane...
Zkus novejsi ovladace na zvukovku, patch na hru - jestli už nejakej vylezl...
Pripadne si pujč "klasickou" zvukovku at mas jasno, ze je problem v tom integráči.
Zkus novejsi ovladace na zvukovku, patch na hru - jestli už nejakej vylezl...
Pripadne si pujč "klasickou" zvukovku at mas jasno, ze je problem v tom integráči.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Dr.Evil
- Začátečník

Me tohle pomohlo (narozdil od patche 1.01, nevim jestli vyssi patch to resi, dohral sem to driv nez vysliMili píše:S tím zvukem: Smažte všechny mp3 ve složce: AOEIII/Sound/Music/standard. Poté vše jede OK.
Jinak tady mas dred o AoEIII http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10