Star Wars Empire at War

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vizi
Začátečník
Začátečník

Star Wars Empire at War

Příspěvek od Vizi »

cus jak se vam zamlouva popr nezamlouvas tahle gamesa :wink:
hratelne je to paradni grafika postacujici :wink:

nevite kolik je povolena populace ve skirmisch ?
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=44630
tady mas poznatky ze hry od kolegu ... :roll:
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tak sem dohrál docela kratky demo a příjemě mě jako fandu SW překvapila už se těšim na plnou co vy?
havk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havk »

Tak uz to skoro presiel (este mi chyba kus kapane) a pocity? Vysoko pozitivne :)
Hra sa mi velmi paci (Ako SW fandovi ziadne prekvapenie :roll: ). Boje na planétach i vo vesmire velmi posobive, je dobre ze jednotky sa od seba dost lisia. Galakticka mapa a budovanie je zjednodusene, co hodnotim neutralne (niekomu sa to proste paci inemu nie).
Len by som mal pripomienky ku kampani, ktora mi pripada horsia ako galactic conquest. Lebo v kampani mam presne dane, kt. planetu dobyt atd. zatial co galactic conquest uplna volnost. A trochu mi pokulhava i uroven kampane. Tak napr. za imperium je navaznost na film podstate nulova. Jedina spojitost chytenie Lei a znicenie alderanu, tot vse. Zadne hladani po Lukovi, ci znicenie Dead Star a nesledne znovupostavenie, ci bitka na Hoth, ci boj o generator na Endore....... Ale GC fakt super. A grafika.... fpohode, len neviem ci je to compom alebo enginom, no kour mam kockaty + par dalsich veci, a pritom vsetko max detaily + AA. Cím to? :sad:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

mazec hra :) na maximální efekty vážně ultra podívaná space bitky lahůdka filmový pohled super :) škoda že je to docela jednotvárné :)
Ali Boulala
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ali Boulala »

nevite proc se mi ta hra seka i na nejnizsi detajly ?? muj komp by tomel snad pustit bez sekani ne??
CPU: AMD Sempron64 3000+MB: MSI K8N Neo3GPU: GeForce 7300GTRAM: 512 DDR400HDD: 160 GB
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ali Boulala píše:nevite proc se mi ta hra seka i na nejnizsi detajly ?? muj komp by tomel snad pustit bez sekani ne??
Skus se mrknout do spravce,jestli ti nebezi neco na pozadi(treba viruz :oops: )
A| zaroven skus povipinat to co neni nutny aby bezelo(usetri to ramku,ktery moc nemas)
RunnerStar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RunnerStar »

me tato hra moc nenadchla, prijde mi to jako dosti osekana kopie Star Wars : Rebellion.moc mala mapa a po chvilce me to zacalo nudit. mozna to mody jako napr. Bailknight Mod nebo Awakening of the Rebellion zlepsi. nezkousel je nekdo?
Ali Boulala
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ali Boulala »

RunnerStar píše:me tato hra moc nenadchla, prijde mi to jako dosti osekana kopie Star Wars : Rebellion.moc mala mapa a po chvilce me to zacalo nudit. mozna to mody jako napr. Bailknight Mod nebo Awakening of the Rebellion zlepsi. nezkousel je nekdo?
skus si to zahrat spis po netu nebo stargate mod jinak ostatni mody jsou podle me naprd
CPU: AMD Sempron64 3000+MB: MSI K8N Neo3GPU: GeForce 7300GTRAM: 512 DDR400HDD: 160 GB
RunnerStar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RunnerStar »

Ali Boulala píše: ...
Po netu jsem to hral, ale chybi mi tam nektery moznosti, ktere byly v Rebellion, napr. diplomacie se tu jaksi neobjevuje, coz je vazne skoda (hlavne v multiplayeru se s tim da zazit spousta srandy), dale hrdinove se vubec nevyvyjeji a je jich malo, vse se stavi strasne rychle, planet je malo (i kdyz pro nekoho jich zase muze byt moc :)) a presuny flotil mezi nimy trva take nejak moc kratkou dobu.. kdyby udelali remake a upravily jen nektery veci, jako interface atd. tak by to bylo super. ale v tom stavu, v jakym to je ted se mi to moc nezamlouva. Tot ode me vse

//edit:mirna uprava slovosledu
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“