Má to nějaký racionální důvod, nebo jde pouze o dyzajn postu?
Jestli je to neopodstatněné, žádám o potlačení tohoto trendu.
Osobně mě vadí zpracovávat takhle "uveřejněný" odkaz. "klikatelné linky" mi přijdou vhodnější.
tímto způsobem se zadávají linky na jednom nejmenovaném fóru nejmenovaného zaměření, aby nebylo poznat, odkud ten link je (referer?)... a tady je to imho zbytečný...
jj, shit je průkopník, lae já nějak nebažím po neofic. a ruzných dalších ovladačích, takže tam mi to ani nevadilo.
s office 2006 to nesouvisí
vadí mi to obecně
Moc nevim proc je to v teto sekci, ale jestli jde o zviditelneni "problemu", tak budiz...
Pokud je to smerovani na vedeni fora, tak by to chtelo byt konkretnejsi. Jinak si myslim, ze jsme snad vzdy davali odkazy formou "klikni" a ne jako "code", takze pokud to tak nekdo (mod/admin) nedela, staci napsat SZ a opravi to
osobně si myslím že tohle je naopak správně - nevím jak vy, ale když už chci kliknout na nějaký odkaz, tak chci vědět kam vede. jistě, je možnost koukat do status baru prohlížeče (pokud jej máte zapnutý) ale tohle je pro mě prostě lepší možnost, kouknu a vidím. pokud daný software nebo web chcete, tak snad není problém to zkopírovat.
Pfizer & Moderna inside ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Ja si myslim, ze davat odkazy do kolonky "code" je docela dobry napad, protoze NEJDE oblafnout zadnym zpusobem. Uz sem se setkal i s odkazy, ktere se otevrely samy, jan pri najeti na nej mysi a tohle mi pripada jako racionalni reseni tohoto problemu, ale je to na vas . Ja se podridim
filda2003 píše:Ja si myslim, ze davat odkazy do kolonky "code" je docela dobry napad, protoze NEJDE oblafnout zadnym zpusobem. Uz sem se setkal i s odkazy, ktere se otevrely samy, jan pri najeti na nej mysi a tohle mi pripada jako racionalni reseni tohoto problemu, ale je to na vas . Ja se podridim
proto jsem se právě ptal, jesti to má nějaký důvod, např. jak jsi zmínil ten případ.
jinak přesně jak řekl Max Casper. Cíl je vidět, ukrývání odkazů pod slůvka je sice efektní, ale já jsem lenošnej tohle delat asi stejne jako kopírovat a vkladat "coded" linky
Max Casper píše:Jiná situace nastane pokud někdo dává odkaz pomocí url např. takhle: KOKOTINA Tohle se tady ale neřeší.
Mno když nad odkazem podržíš kurzor tak by se ti měla objevit adresa, na kterou odkaz skutečně vede. Ono skrývání ale není jenom efektní ale v některých případech i vhodný, protože odkaz, kterej je delší než šířka okna prohlížeče je pěkně na hovno - roztáhne celý fórum.
shadow píše:Shit má holt své návyky z jistých "míst na webu"
Až to bude dávat do "code" zakázaný, tak se tomu podřídím. Pokud ale Shadowe o sobě tvrdíš, že jsi pravičák, tak by Ti mohlo být zcela jedno, na kterých místech na netu se pohybuju - nemyslíš? Dále si uvědom jednu zásadní věc - To, že se tam pohybuji neznamená, že to používám a že s tím plně souhlasím - ale spoustu věcí se dozvíš právě ve ******* . Ono to "code" má i jiné důvody - viz jak píše Zombux.
Ještě jedna připomínka: pokud odkazovaný adresář obsahuje znaky, neakceptovaný z bezpečnostních důvodů mikrokódem phpbb, je tag code skoro nutností - a u hodně zanořených ftp adresářů jde o běžnou věc. Např. zpětný lomítko v adresáři microsoft\zaplaty: