Odemčenej?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- krucinal
- Začátečník

Odemčenej?
Chci si koupit v Alzasoftu barton 2500+ a chci aby byl odemčenej.Mám jim to zavolat nebo už je to samozřejmost.
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- VerteX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Odemčenej?
Ja nevim, jak budou v Alzasoftu ochotny, preci jen je to solidni velkoobchod, ale serii ti bezpecne prozradi treba Czechcomputer, mozna i Monima.krucinal píše:Chci si koupit v Alzasoftu barton 2500+ a chci aby byl odemčenej.Mám jim to zavolat nebo už je to samozřejmost.
>>> Nové systémy přinášejí nové problémy. <<<
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sierrapce
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj sehnat odemčenej to je štestí,aspoň u nás. Musíš čekat a čekat až nějakej někde bude. 
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ
To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak. Většina už bývá zamčená.....PAJA píše:nevim zda te spravne chapu ale dnes se pomalu stava samozrejmosti ze je zamceny...
takze urcite zavolej, zalezi jak budu moc ochotni
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
sehnat dneska odemcenej je skoro zazrak. Ja jsem mel zamcenej, ale povedl se me cenz a uz mam odemklej a tedka ho zkousim co da. Takze bud doufej, ze maji nejakej starsi kousek.
Moje poznatky:
co me prosli rukou, tak odemknuty meli zelenou barvu a zamknuty byly hnedy, ale jestli le to pravidlo, tak to ti nepovim
Moje poznatky:
co me prosli rukou, tak odemknuty meli zelenou barvu a zamknuty byly hnedy, ale jestli le to pravidlo, tak to ti nepovim
....ze by to byl MELOUN
- jaab
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No treba staryho Thunerbirda mam locklyho a nejde to taktovat vubec, absolutne pada. Kamosovi sem pretaktil prez nasobitel ( to je strasny slovo, ale at propagujem cestinu:o)) 1700+ 1,46GHz@1,9GHz bez zvyseni napeti a slo to jak po masle. Myslim ze to pude jeste vejs. Jak rikam, o stesti. Kdyz si kupujes CPU tak spis pocitej s tim, ze bude locknutej a MOZNA se ti ho podari otevrit, jako takovej malej bonus
Lepsi je nedoufat, nebudes zklamanej...