Jaký procesor???
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Martin Zare
- Nováček

-
Jaký procesor???
Dobrý den,
chtěl bych poradit s výběrem procesoru. Mám MB Biostar M7VIP, Duron 800 Mhz, SB Audigy2, Sapphire Radeon 9100, HDD WD 40 MB, DDRAM 768 MB 333 Mhz. Vím, že s tou deskou jsem to nevyhrál, ale já ji prakticky dostal zadarmo ("darovanému koni na zuby nekoukej", jak se říká). Nechci do něho vrážet velké peníze, takže by mi možná postačil slabší procesor,který by se přetaktoval (samozřejmě je třeba zase kvalitní desku). Takže co byste mi doporučili vzhledem k mé sestavě???
Z různých článků vím, že slabší graf. karta může brzdit silnější procesor - prostě z něho více nevymáčknu.....Přdem děkuji za odpověď....
chtěl bych poradit s výběrem procesoru. Mám MB Biostar M7VIP, Duron 800 Mhz, SB Audigy2, Sapphire Radeon 9100, HDD WD 40 MB, DDRAM 768 MB 333 Mhz. Vím, že s tou deskou jsem to nevyhrál, ale já ji prakticky dostal zadarmo ("darovanému koni na zuby nekoukej", jak se říká). Nechci do něho vrážet velké peníze, takže by mi možná postačil slabší procesor,který by se přetaktoval (samozřejmě je třeba zase kvalitní desku). Takže co byste mi doporučili vzhledem k mé sestavě???
Z různých článků vím, že slabší graf. karta může brzdit silnější procesor - prostě z něho více nevymáčknu.....Přdem děkuji za odpověď....
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Martin Zare
- Nováček

-
- Huncut
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
vzal bych 2100+ nebo 2200+. Nevis jak ti na ty Biostarce pujde OC, a tenhle procak je absolutne dostačujici k zbytku tvoji sestavy. Cenovej rozdil oproti 1700+ uz je stejne minimalni.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Martin Zare
- Nováček

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Martin Zare
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Martin Zare
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Abych te do neceho nenahnal predcasne
))) ted koukam ze i na 2400+ je priplatek 200,- tak mozna muzes vzit rovnou ten. Ale 2200+ stačí.
Ty serie na tom CPU budou napsany.. pokud ti ho prodejce teda ukáže. Ve VO by to mohl byt problem... u mensiho obchodnika asi ne.
Ty serie na tom CPU budou napsany.. pokud ti ho prodejce teda ukáže. Ve VO by to mohl byt problem... u mensiho obchodnika asi ne.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dneska uz 1700+ ani 1800+ skoro nesezene.... A ty mu radis pouze z pohledu ze bude taktovat !!! Coz na Biostar desce moc nebude
)
Pokud nebude taktovat nema dneska absolutne smysl kupovat 1700+ kdyz rozdil na 2400+ je pár stovek......
Pokud nebude taktovat nema dneska absolutne smysl kupovat 1700+ kdyz rozdil na 2400+ je pár stovek......
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ze bys to vymenil za Bartona 2500+, aby prestaly prsty svrbet
) to by byla celkem hlaška ... jo jo z hlediska OC je to parádička ale pokud taktit nechce at radsi vezme tu 2400+ za solidni peniz, jistej vykon....
btw. za tu cenu je ta 1800+ ale fakt supr.
btw. za tu cenu je ta 1800+ ale fakt supr.
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: