Problémy s kontrolou CRC ve win XP PRO

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Mordten
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problémy s kontrolou CRC ve win XP PRO

Příspěvek od Mordten »

Při instalaci většiny programů do win XP PRO se mi opakovaně zobrazuje chybová hláška o kontrole CRC že instalovaný soubor neodpovídá tomu v instalačním souboru. Po odklepnutí opakovat však instalace tohoto souboru proběhne proběhne. Se stejným problémem jsem si nainstaloval i Splinter Cell Pandora Tomorow ale ke konci instalace se mi to seklo a aplikace instalace neodpovídala musel jsem ji tedy vypnout. Teď mi ale nejde ani spustit hra protože není doinstalovaná ale ani odinstalovat neni totiž ani v odebrání programů ve win. pomozte prosím
Naposledy upravil(a) Mordten dne čtv 16. bře 2006, 12:43, celkem upraveno 1 x.
hasman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hasman »

zkus testnout pameti, nebo nejaka breberka
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Problémy s kontrolou CRC ve win XP PRO

Příspěvek od Shit »

Mordten píše:...
Napiš popis sestavy, jinak se bavíme o hov*ě. :wink:
Mordten
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mordten »

Tak jsem ho dal do podpisu snad se mi tu zobrazi
MAIN ICH6R/VIA VT6410, Pentium 4 3.0 GHz, DDRAM 2.0 GB Kingmax 533 MHz,Saphire RADEON X700 Pro (omega3.8.2005), 2 ks 120 GB SATA WD, IEEE 1394, CD-RW ASUS, DVD-RW LG,Virtual CD, Bluetooth ext., Sound Blaster Live 24, WiFi NetXtreme Gigabite Ethernet, WIN XP Pro SP2
Mordten
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mordten »

Jak testnu ty paměti? To už jsem tady někde viděl že by to moh byt problem s paměťma ale skoušel jsem jednu po druhé zvlášť a ke změně nedošlo.
MAIN ICH6R/VIA VT6410, Pentium 4 3.0 GHz, DDRAM 2.0 GB Kingmax 533 MHz,Saphire RADEON X700 Pro (omega3.8.2005), 2 ks 120 GB SATA WD, IEEE 1394, CD-RW ASUS, DVD-RW LG,Virtual CD, Bluetooth ext., Sound Blaster Live 24, WiFi NetXtreme Gigabite Ethernet, WIN XP Pro SP2
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“