Bezdrátovej hlodavec

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bezdrátovej hlodavec

Příspěvek od krizovka »

Poradtě mi nějakou dobrou be zdrátovou myšku tak do 1000kč.Je jich hodně a proto se v tom neorijentuju.A taky musí dobře padnout do ruky a to podle obrázku nepoznám že? A mohla by mít i dekodovací stanici.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

dekodovaci stanici? sto eto?

jiank mys je vec dost subjektivni a co vyhovuje pazoure jednoho nemusi vyhovovat pazoure druheho (priklad MX510/518 bych ja nechtel ani zadarmo). zajdi treba to electroworldu/datartu kde maj mysi habadej osahej si je, jinak levna bezdratovka tak nejelep majkrosoft/logitech - majkrosoft ma mnohem lepsi vydrz na baterky coz ale neni zas az takova vyhoda pokud clovk pouziva aku :D
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

wallot píše:dekodovaci stanici? sto eto?
Jakási kolébka, do které se myš uloží po vybití akumulátorů, aby se v ní nabila a mohla dále pracovat...

krizovka: na co konkrétně jí chceš používat? Kancelářská klasika a příležitostný hráč = Microsoft myš, Extrémní gamer = Logitechy, Razer, DTP/Grafika = Razer, popř. spec. značky který se do 1k Kč nevejdou ;)
Francie ... sladká Francie
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

sovicka píše:
Jakási kolébka, do které se myš uloží po vybití akumulátorů, aby se v ní nabila a mohla dále pracovat...

krizovka: na co konkrétně jí chceš používat? Kancelářská klasika a příležitostný hráč = Microsoft myš, Extrémní gamer = Logitechy, Razer, DTP/Grafika = Razer, popř. spec. značky který se do 1k Kč nevejdou ;)
dekodovaci = dokovaci jotaaaak :D

no mysi do litru bejvaj na tuzkofky at uz AAA ci AA akumulatory mivaj vetsinou az drazsi hlodavci
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

To jsem blbě napsal.Myslel jsem dokavcí za to se omlouvám.No a používám ji tak na vše trochu.Velkej hráč nejsem.

jiank mys je vec dost subjektivni a co vyhovuje pazoure jednoho nemusi vyhovovat pazoure druheho (priklad MX510/518 bych ja nechtel ani zadarmo). zajdi treba to electroworldu/datartu kde maj mysi habadej osahej si je, jinak levna bezdratovka tak nejelep majkrosoft/logitech - majkrosoft ma mnohem lepsi vydrz na baterky coz ale neni zas az takova vyhoda pokud clovk pouziva aku :D
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Ok, takže moje doporučení do 1k Kč vč. DPH:

Microsoft (mě se pohodově používá, má spoustu baevných variant):
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=23009

Logitech (dobře vypadá, mám dobré reference):
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=23691

Trust (má sice dobrou kolébku, ale vzhled nic moc a ergonomie taky ne):
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=22858
Francie ... sladká Francie
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

No to je ono.Asi půjdu do toho Microsoftu.
sovicka píše:Ok, takže moje doporučení do 1k Kč vč. DPH:

Microsoft (mě se pohodově používá, má spoustu baevných variant):
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=23009

Logitech (dobře vypadá, mám dobré reference):
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=23691

Trust (má sice dobrou kolébku, ale vzhled nic moc a ergonomie taky ne):
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=22858
Protom@n
Nováček
Nováček

Příspěvek od Protom@n »

jednoznacne ten mrkvosoft.pouzival som ho daky cas a naprosta spokojnost. len teraz by som ho za svoju MX610 nevymenil :lol:
CPU:intel p4 northwood 3.0 Ghz MD:asus p4p800 E-deluxe VGA: ATI radeon 9600Pro 128MB HDD: Samsung SP120GB SATA ,RAM: twinmos 512MB+apacer 512MB, Drives: NEC DVD_RW nd_1300A, CPU FAN:AC freezer 4,Fans: 2*sunbeamtech 1900 rpm,mys: logitech mx610,LCD:acer AL1721
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

No tak jsem celou situaci trochu přehodnotil a nějakej Trust se mi brát nechtělo a kolebka na dobíjení je dobrá věc tak jsem trochu přihodil a obednal jsem si Logitech MX 1000.Tak jsem na ni zvědavej jak malej kluk.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“