problem s pc....

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
krysar8
Začátečník
Začátečník

problem s pc....

Příspěvek od krysar8 »

Mam problem s pc - kdyz zapnu vse se roztoci i hdd najede, ale na monitoru nic nebo dokonce skáč no signal, nevim čím to je. Je to Celeron 1 Ghz s deskou Fic.... dokonce jsem zkoušel aji smazat cmos nepomáhá....
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

neuvolnila se ti grafika ve slotu?

radeji ji zkus vydelat a dat zpatky
....ze by to byl MELOUN
krysar8
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krysar8 »

Lord píše:neuvolnila se ti grafika ve slotu?

radeji ji zkus vydelat a dat zpatky
Grafika je na desce. Fakt nevím čím by to mohlo být - mám koupit myslíš novou baterku na bios??
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

to zatim ne prvni priznaky by si poznal ze by se ti menil cas v Biosu

ale jakej tam mas zdroj?
....ze by to byl MELOUN
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

To znamená, že se ti při zapnutí obejeví No signal, nebo nic? Kdyby nic, tak zkus zkontrolovat kabel do monitoru. :huh:
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
krysar8
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krysar8 »

někdy se objeví no signal - někdy jen monitor sviti a nic se neděje, fakt nevim čím to je, ale chtěl bych na to přijít, je to záhada, chci to prodat ale bojím se ale aby mě to pak noflákali o hlavu, jistota je jistota, zdroj mám 350 W, zkusim tu baterku, ale nemyslim, že by to bylo tím, větráky se točí...
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Vymontuj desku a prohlídni ji, mně se stalo, že se mi omylem uloupla taková mikroskopiscká součástka a dělalo to vše normálně, jakoby to bootovalo (zvuky disku). Taky to rozsvítilo monitor, ale nic nezobrazovalo. Součástku jsem našel a připájel. Tak se po ní zkus podívat.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
krysar8
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krysar8 »

X-COM píše:Vymontuj desku a prohlídni ji, mně se stalo, že se mi omylem uloupla taková mikroskopiscká součástka a dělalo to vše normálně, jakoby to bootovalo (zvuky disku). Taky to rozsvítilo monitor, ale nic nezobrazovalo. Součástku jsem našel a připájel. Tak se po ní zkus podívat.
Nic mi neupadlo, toho bych si všimnul.... nejdřív to šlo - dal jsem k tomu disk mého pc, nastvail bios, pak pustil a při nabíhání disku to naběhlo modrou obrazovku a nějaký kecy, a pak za chvíli už to nenajelo vůbec
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“