PROBLEM S FPS

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
M!na
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

PROBLEM S FPS

Příspěvek od M!na »

Cauky mam problem, ktery neumim vyresit.V pc se trosku vyznam, ale neni to zadna slava.Jde o to, ze kdyz hraju Call of duty a je na mape vice jak 8lidi, tak mi fps padaji misty i pod 30.Hraju na sestave:

Intel Celeron 1.80Ghz
Asus P4S533-MX
ATI RAdeon 9600XT
1024 DDR

Thx za kazdou radu a kdyby mi nekdo poradil jak taktnout procak a graf. taky bych byl moc rad.Jsem strasne nemehlo a do neceho takoveho se poustet sam radeji nebudu ;)

//edit Jája: přesun z ATi
stifmajster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: PROBLEM S FPS

Příspěvek od stifmajster »

M!na píše:Cauky mam problem, ktery neumim vyresit.V pc se trosku vyznam, ale neni to zadna slava.Jde o to, ze kdyz hraju Call of duty a je na mape vice jak 8lidi, tak mi fps padaji misty i pod 30.Hraju na sestave:

Intel Celeron 1.80Ghz
Asus P4S533-MX
ATI RAdeon 9600XT
1024 DDR

Thx za kazdou radu a kdyby mi nekdo poradil jak taktnout procak a graf. taky bych byl moc rad.Jsem strasne nemehlo a do neceho takoveho se poustet sam radeji nebudu ;)
no na poctu lidi nezalezi ......mam radeon 9600se a na carecu na americkym respu mam fps taky 30 je tozcela normalni pokud chces mit vyssi tak si ji vytaktuj ted jdu do skoly tak enmam cas....kdyz tak mi anpis icq poradim ti!
CPU:Amd opteron 144 @2600mhz,MB:DFI LP ut Nf3,GPU:Ati radeon 9600 se ,RAM:2x512 400mhz (2.5-3-3-7@200mhz) (2.0-2-2-5@133mhz),HDD:40gb seagate ATA,POWER:400 wat(12cm fun),REPRO:5.1 creative.!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

na poctu lidi nezalezi?

Takze, ak napr. budes hrat s milion ludmi, nic sa ti nespomali? Ja by som si nebol taky isty :wink:

Na vsetkom zalezi, ale zvyseny pocet ludi je zatazou hlavne pre CPU a pre RAM. Tvoje CPU je dost slabe, ale 8 ludi nie je vela... 1GB RAM je v pohode.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

já nevím, ale ten tvůj celeron je hodně slabý. S celerony mám hodně blbé zkušenosti. Dával bych to vině procesoru.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ja s Celeronem 1.2ghz nedal ani 8lidi pri CW :))
12fps a konec :oops:

Tam ani na karte nezalezelo..spis CPU a RAM
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Jackiii píše:Ja s Celeronem 1.2ghz nedal ani 8lidi pri CW :))
12fps a konec :oops:

Tam ani na karte nezalezelo..spis CPU a RAM
celerony na hry? Nikdy.. Problem vidim v cele sestave a sam se divim ze ti COD2 jede.. Jinak zkus mensi OC jak u CPU, tak VGA, hlavne tu VGA, jadro das minimalne o 40MHz a pameti zalezi co mas za verzi XT. Ja mam taky 9600XT s 256MB DDRII a prave maximalne to natru pametem pouze na 684 efektivne (ze 600), coz je sakra malo.. Jinak jadro mi fici "zatim" na 558 stabilne, budu upgrade VGA, takze se tesim na novou..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
M!na
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M!na »

No ja jsem si taky myslel, ze to bude nejspis procakem.A myslis, ze takt procaku by to nejak zlepsil?
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

kotas píše:Problem vidim v cele sestave a sam se divim ze ti COD2 jede..
Mam takovy pocit, ze autor se nikde nezminoval o COD2, ale jenom o COD.
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

M!na píše:No ja jsem si taky myslel, ze to bude nejspis procakem.A myslis, ze takt procaku by to nejak zlepsil?
urcite, ale jak nataktit CPU od INTELu ti toho brachu moc nereknu, ja se zajimam hlavne o CPUcka od AMDcka, zkus projit neco na foru, urcite neco objevis. Jinak pokud se do toho chces pustit, mel by jsi mit dobre odvetranou skrin, vymenil bych i pastu na CPU, urcite je tam nejaky ten patek, mozna bych koupil lepsi chladic na CPU... atd Ale byt tebou urcite si projdi nejake fora, neni to az tak moc jednoduche jak se zda, urcite natakti potom i graf. kartu, zkus olepit i pameti na graf. karte pasivama, vyzarovane teplo nechej odvetravat nejakym ventilatorem, az mi pujci ve ctvrtek segra fotak, urcite uverejnim i muj OC, jak to mam vyresene ja, u nikoho jsem to jeste nevidel!!
Zatim hodne zdaru! :wink:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
M!na
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M!na »

Olepi graf.k. pasivame??To mi nic nerika ja se v tom az zas tak moc nevyznam.Ty fotky by se urcite hodily.Koukam ze mas stejnou graf.k,tak jestli by jsi byl tak hodny a pomohl mi s taktem te grafarny.... THX
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

M!na píše:Olepi graf.k. pasivame??To mi nic nerika ja se v tom az zas tak moc nevyznam.Ty fotky by se urcite hodily.Koukam ze mas stejnou graf.k,tak jestli by jsi byl tak hodny a pomohl mi s taktem te grafarny.... THX
S taktem cehokoliv ti poradit muzu, ale byt tebou nez se do enceho takoveho pustis, projdi si nejake clanky a fora na pct!
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

M!na píše:Olepi graf.k. pasivame??To mi nic nerika ja se v tom az zas tak moc nevyznam.Ty fotky by se urcite hodily.Koukam ze mas stejnou graf.k,tak jestli by jsi byl tak hodny a pomohl mi s taktem te grafarny.... THX
Co ma ten Celeron za jadro? Pokud by to byl Northwood mas da se rict vyhrano. Pak by pretaktovani nebylo zadnym problemem..
Stahni si program Cpu-Z A ten ti to rekne :wink:

//EDIT
Vubec cely to nejak rozepis a upresni tvou sestavu, pak se bude radit lepe :D
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“