Nedetekovaná X-FI Music

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Honys1983
Nováček
Nováček

Nedetekovaná X-FI Music

Příspěvek od Honys1983 »

Zdravim, mám nainstalovanou X-FI Music kartu s instalačního CD + poslední aktualizace z webu, vše je v pořádku až na to že mi např. ve hře Battlefield 2 nejde nastavit Ultra kvalita, prý to jde na X-FI serii karet, ale me ne, takže jen high kvalita (takze to same jako u me starsi SB Audigy 2), dále u Commandos: Strike Force se dá zapnout podpora X-Fi, ale u me ne, je to proste neaktivní, nechápu proc.Jinak GAME mod mam nastaven a 24bit crystalizer vypnut.

Diky moc za vase cenne rady
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

nejsi v tom sam, u commandos jsem mel stejny problem, jelikoz uz je nemam taxe nemuzu kouknout ale doporucoval bych FAQ co je u hry jestli tam neco neni
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

a Co Quake4 ten podporuje X-RAM zkouseli jste?
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

no u Q4 neni zadny extra nastaveni na Xfi co si pamatuju nebo snad je?

Jde o to ze u commandos se ma specificky zaskrtnou use XFI a ono to pritom nejde a nikde neni napsano ze to musi bejt XFI s vice jak 2MB XRAM coz mozna bude ten problem bych tak tusil jelikoz ty 2 mega na music/platinum asi jsou ty hre asi nanic
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Honys1983
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honys1983 »

Kurna, tak to by me zajimalo jestli ta X-Fi Music taky ulechcuje hrám, nebo je to az u drazsich verzi, jestli jo tak sem mohl zustat u SB Audigy 2 a neprodavat ji.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

No i music ma 2Mb XRAM takze by teoreticky mela, jde o to jak velkou vyhodu maj ty dve mega (ono jakou vyhodu ma 64mega) co jsem videl tak je to v ramci statisticke odchylky.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Problem ve hrach je ten ze potrebujes prave tech 64MB XRAM, jinak je karta nedetekovana, v Quake je to jasne videt staci zadat prikaz v konzoli a ten vypise obsah XRAM, stejne to funguje u ostatnich her.

Takze pokud chcete vyuzit X-Fi ve hrach musite mit verzi FPS, jinak to nefunguje.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“