Pomóóóć s výběrem NB do 30tis
Moderátor: Don
- Martin Veselý
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pomóóóć s výběrem NB do 30tis
Jak se díval po různých e-shopech a hledal jsem NB do 30tis, tak si nějak nemůžu vybrat. Do oka mi padl tento NB: ACER TravelMate 4102WLMi, 15.4", P-M 740, ATI X700, 2x256MB, 80GB, DVD±RW, WiFi. Jaký je dopad na výkon, když má grafika 64MB - rád bych si na tom občas něco zahrál. Jaký je rozdíl mezi Pentiem M, Sempron nebo Turionem - jde mi o výkon?
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomóóóć s výběrem NB do 30tis
No je to TravelMate a je pravda, že za stejnou cenu lépe vybavený notebook (aby to nebylo Prestigio) neseženeš. Dopad na výkon to mít bude, ale furt je to lepší než jakékoliv jiné integrované řešení (ne X1600 s TurboCache). Pentium M má výkon zhruba stejný jako Turion - trošku má ale výhodu v DDR2 ramkách (který pokud se nepletu i míň žerou) a v lepším Power Managementu. Radši bych teda vzal Pentium M.Martin Veselý píše:Jak se díval po různých e-shopech a hledal jsem NB do 30tis, tak si nějak nemůžu vybrat. Do oka mi padl tento NB: ACER TravelMate 4102WLMi, 15.4", P-M 740, ATI X700, 2x256MB, 80GB, DVD±RW, WiFi. Jaký je dopad na výkon, když má grafika 64MB - rád bych si na tom občas něco zahrál. Jaký je rozdíl mezi Pentiem M, Sempron nebo Turionem - jde mi o výkon?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník