Ovladace ati a AGP
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Majkio
- Nováček

-
Ovladace ati a AGP
A´t si nainstaluji jakykoli ovladac(catylist omega) tak mam v SMARTGART nastaveno AGP0.Kdyz si to chci prepnout a restartuji pocitac tak se AGP nezmenit.V biosu mam 4x a ve winu chcu taky 4x a nejde.Mam radeon 9200 pro.Nevite nekdo co je stim?zakladni deska:WDC WD800JB-00FMA0 (nevim jestli to je mozne nevim presne kde se to zjistuje takze sem napsal to co se mi zdalo nejrealistejsi:) )
- kotas
- Středně pokročilý

Re: Ovladace ati a AGP
to ozanceni ktere jsi poslal je od HardDisku, ne zakladni desky. Ja bych zkusil kompletne odinstalovat vsechny ovladace od graf. karty, vcetne promazani registru atd.. pak bych tam naistaloval nacisto originalni Catalysty, nejvice mi sedla verze 5.11, od 5.12 jsou pouze Catalysty namisto control panelu s Control center, to je na strasi graf. karty prave horsi, nove ci predchozi verze Catalystu stahnes primo z www.ati.comMajkio píše:A´t si nainstaluji jakykoli ovladac(catylist omega) tak mam v SMARTGART nastaveno AGP0.Kdyz si to chci prepnout a restartuji pocitac tak se AGP nezmenit.V biosu mam 4x a ve winu chcu taky 4x a nejde.Mam radeon 9200 pro.Nevite nekdo co je stim?zakladni deska:WDC WD800JB-00FMA0 (nevim jestli to je mozne nevim presne kde se to zjistuje takze sem napsal to co se mi zdalo nejrealistejsi:) )
Zkus napsat jakou mas presne za zakladni desku at vime na cem jsme. nektere starsi desky zrychleny zapis nepodporuji, ale zadny vykonostni narust ti to vubec neprinese, zkousel jsem si s tim hrat par hodin a zadne snizeni pri vypnuti ci zvyseni na 8x jsem nejak vyrazne nepostrehl, ani ve 3DMARKcich..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Majkio
- Nováček

-
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Jakou mas desku zjistis treba timto programkem http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... y/everest/
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC