Set klávestnice a myši - vadný?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Axis
Začátečník
Začátečník

Set klávestnice a myši - vadný?

Příspěvek od Axis »

Pred malou dobou som kúpil set klávestnice Labtec Ultra Flat wireless desktop
http://www.quickspot.nl/images/967527.jpg

Vec je asi takáto :
Po týždni používania mi software dodávaný k setu zahlásil, že batéria v myške je už vybitá. Nuž dobre, tak som sa rozhodol že tam dám riadne - alkalické batérie. Po týžni mi opäť zahlásilo,že batéria je slabá. Po ďaľšom týžni plnom hlásení mi myška úplne začala blbnúť - z ničoho nič začal kurzor úplne preskakovať,a jediným riešením je prehodenie batérií vnútri myšky.. Pripadá mi to,že sú zase vybité baterky. Skúsim ich teda vymeniť. Ale je tu ešte jeden problém - myška je na povrchu stola neuveriteľne nepresná - občas preskočí uplne doprava hore (takže si často omylom vypnem okno),alebo doľava dole.. Bavil som sa o tomto s kamarátom, ktorý pracuje v obchdode, kde som set kupoval, a povedal, že príčina môže byť v povrchu stola. Nuže som pár minút mal pod myškou papier,a bola o dosť presnejšia. Lenže stará myš genius,ktorú som mal pred touto bola oveľa presnejšia :( Takže to zhrnem :
1.) Dúfam že mi nechcete povedať, že myš vydrží na baterkách 2 týždne :(
2.) Dúfam že mi nechcete povedať, že myš je taká nepresná právom, a je nepresnejšia než staručká geniuska :(
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

1, to je u těchto levných myší klidně možné - asi mají větší spotřebu, zkus nabíjecí baterie.
2, zkus obyčejnou látkovou podložku. Levný myši jsou známé tím že nefungují na všech površích, některé nemají rády černou jiné třeba zase bílou barvu atd...

Jinak s tou myší jsem už měl taky tu čest a musím říct že je to fakt hrůza, ne že by mi nějak uskakovala, ale po vteřině bez pohybu se čidlo vždy uspí a pak chvilku nereaguje na pohyb...
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Jája píše:1, to je u těchto levných myší klidně možné - asi mají větší spotřebu, zkus nabíjecí baterie.
2, zkus obyčejnou látkovou podložku. Levný myši jsou známé tím že nefungují na všech površích, některé nemají rády černou jiné třeba zase bílou barvu atd...

Jinak s tou myší jsem už měl taky tu čest a musím říct že je to fakt hrůza, ne že by mi nějak uskakovala, ale po vteřině bez pohybu se čidlo vždy uspí a pak chvilku nereaguje na pohyb...
1.) Ale len 2 týždne? :sad:
2.) Skúsil som papier,a tam to bolo úplne v pohode :x A stôl mám polomatný slonovinovej farby :sad:

Na to uspávanie sa dá zvyknúť, ale tá nepresnosť :( Ale zase na druhú stranu musím pochváliť klávestnicu,ktorá je vynikajúca :)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“