Mámk tokovej problémek koupil jsem tento CPU a desku GigaByte GA-K8NE
v biosu ukazuje CPU teplotu 27C ale ve win jsem zkoušel Everest ten ukazuje bez zátěže 70Ca speedfan taky.Myslíte že má CPU opravdu takovou teplotu????Hrat se dá normálně -žádné restarty.Kde-čím změřit teplotu?? je to BOX .Zkoušel jsem nahradit pastu od výrobca za kvalitnější ale stále to samé.
Sempron 64 2800+ 754,palermo -teplota???
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- cvb
- Nováček

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kollda
- Začátečník

-
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sempron 64 2800+ 754,palermo -teplota???
cvb píše:Mámk tokovej problémek koupil jsem tento CPU a desku GigaByte GA-K8NE
v biosu ukazuje CPU teplotu 27C ale ve win jsem zkoušel Everest ten ukazuje bez zátěže 70Ca speedfan taky.Myslíte že má CPU opravdu takovou teplotu????Hrat se dá normálně -žádné restarty.Kde-čím změřit teplotu?? je to BOX .Zkoušel jsem nahradit pastu od výrobca za kvalitnější ale stále to samé.
tech 70C sou hovadiny.....speedfan si to cuca z prstu,protoze GA-K8NE ma jen teplotni cidlo procesoru.....ve speedfanu je teplota CPU TEMP2....TEMP3-to sou ty blbosti(tech 70C)
btw...ja pouzivam na monitoring MBM5(nastavis si cidlo a uz to frci)
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- cvb
- Nováček

Re: Sempron 64 2800+ 754,palermo -teplota???
Zajímavej prográmek díkStepa píše:cvb píše:Mámk tokovej problémek koupil jsem tento CPU a desku GigaByte GA-K8NE
tech 70C sou hovadiny.....speedfan si to cuca z prstu,protoze GA-K8NE ma jen teplotni cidlo procesoru.....ve speedfanu je teplota CPU TEMP2....TEMP3-to sou ty blbosti(tech 70C)
btw...ja pouzivam na monitoring MBM5(nastavis si cidlo a uz to frci)