Houká mi PC

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
syrecek
Nováček
Nováček

Houká mi PC

Příspěvek od syrecek »

Ahojky :oops: Mám takovýto problém: Zapnuté PC se mi po určité době samo vypne a ve skříni začne slabě houkat :evil: .Musím ho odpojit od sítě a po chvíli ho zase zapnu a fachčí :oops: mám AMD Athlon(tm)XP1800+1.50GHz, 512MB RAM ,OS - WindowsXP Profesional Verze 2002 Service Pack 2 :razz: Pakliže někdo víte o co go ,prosím o radu co s tím :oops: Předem díky 8) A ještě se mi přestaly zobrazovat odkazy otevřených a minimalizovaných oken na hlavním panelu :oops: Musím to otvírat ze správce úloh :wink: Co s tím? Poraďte někdo :) Dík
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Houká mi PC

Příspěvek od Dzin »

syrecek píše:Ahojky :oops: Mám takovýto problém: Zapnuté PC se mi po určité době samo vypne a ve skříni začne slabě houkat :evil: .Musím ho odpojit od sítě a po chvíli ho zase zapnu a fachčí :oops: mám AMD Athlon(tm)XP1800+1.50GHz, 512MB RAM ,OS - WindowsXP Profesional Verze 2002 Service Pack 2 :razz: Pakliže někdo víte o co go ,prosím o radu co s tím :oops: Předem díky 8) A ještě se mi přestaly zobrazovat odkazy otevřených a minimalizovaných oken na hlavním panelu :oops: Musím to otvírat ze správce úloh :wink: Co s tím? Poraďte někdo :) Dík
Co ti houká? Upřesni to? nepiska speaker? Možná zformatovat win a udelat čistou instalaci ale to houkání je divny :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
syrecek
Nováček
Nováček

Re: Houká mi PC

Příspěvek od syrecek »

Dzin píše:
syrecek píše:Ahojky :oops: Mám takovýto problém: Zapnuté PC se mi po určité době samo vypne a ve skříni začne slabě houkat :evil: .Musím ho odpojit od sítě a po chvíli ho zase zapnu a fachčí :oops: mám AMD Athlon(tm)XP1800+1.50GHz, 512MB RAM ,OS - WindowsXP Profesional Verze 2002 Service Pack 2 :razz: Pakliže někdo víte o co go ,prosím o radu co s tím :oops: Předem díky 8) A ještě se mi přestaly zobrazovat odkazy otevřených a minimalizovaných oken na hlavním panelu :oops: Musím to otvírat ze správce úloh :wink: Co s tím? Poraďte někdo :) Dík
Co ti houká? Upřesni to? nepiska speaker? Možná zformatovat win a udelat čistou instalaci ale to houkání je divny :)
Vypne se a v bedně houká: Táá dáá táá dáá...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak to je speaker na desce:) nejaky problem s HW, takže zkus memtest pro začatek:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

mne kdyz takhle "houkalo" PC, tak to bylo vadnym zdrojem. pomohlo odpojeni compu od site, ovsem po opetovnem zapnuti to za malou chvili zacalo znovu "zpivat" :D . vymenil jsem zdroj a od ted doby je s tim klid.

jestli mas moznost pujcit treba od kamarada zdroj, stalo by to za vyzkouseni.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jaky mas teploty da se nastavit zvukovej alarm pri prekroceny urcity teploty
syrecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od syrecek »

Samo že se mi to houkání opakuje :twisted: Zapnu -maká-zahouká - vypnu ze sítě -za chvíli zapnu a tak pořád dokola :twisted: Je fakt ,že prvně si houkne třeba po čtyřech hodinách a pak tak po hoďce až dvou :twisted: Možnost půjčit si zdroj nemám ,bohužel :oops: ale zkusím se poptat :wink: Dík za radu 8)
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

A neprehriva se ti nahodou procesor a nemas v BIOSu nastavenu Shutdown temperature (teplotu, pri ktery se vypne PC). To by celkem odpovidalo tomu, co tady popisujes ...
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Kámoš měl nedávno stejný problém - srandovní zvuk :twisted:

Byl to zdroj :wink: (vadný)
Naposledy upravil(a) Smeli dne stř 22. bře 2006, 15:56, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
syrecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od syrecek »

Dzin píše:Tak to je speaker na desce:) nejaky problem s HW, takže zkus memtest pro začatek:)
Ale jak? Jsem amatér :oops: Poraď ,pls.
syrecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od syrecek »

matajon píše:A neprehriva se ti nahodou procesor a nemas v BIOSu nastavenu Shutdown temperature (teplotu, pri ktery se vypne PC). To by celkem odpovidalo tomu, co tady popisujes ...
:shock: Chyba objevena CPU temperature is 88 - 91 °C :shock: Co s tím :oops:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

to je opravdu hodne, prvne zkontrolovat, jestli se toci vetracek na chladici, pokud ano, sundal bych pasiv, dat novou pastu a znova poradne nasadit, pak napis co a jak
.
syrecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od syrecek »

Větrák je OK :roll: vysál jsem i bordel v bedně :oops: Asi to bude chtít tu pastu 8-) Snad to zmáknu :wink: Zatím díky všem za rady :razz: Ještě mi zkuste poradit s těma odkazama na hlavním panelu :oops: Co se mi tam neobjevujou :twisted: Musím mazat :roll: Určitě se ozvu.Ještě jednou dík :)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jeste sahni na pasiv, jestli je horky nebo ne...jinak by to chtelo asi znova nahrat system, vypada to na nejaky bordel
.
syrecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od syrecek »

Jsem blb :lol: Bednu jsem vysál ,ale nevyčistil jsem chladič :oops: Ani jsem ho nemusel sundavat,byl hrozně za*ranej :wink: Vyčistil jsem ho a je to OK :razz: Teplota CPU 55 - 58°C 8) Díky všem za rady :)
Dava.cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dava.cz »

:-D :-D ROFL
CPU:AMD:3200+Barton@2209,4MHz|Memory: 1024@400MHz|Soundcard: 5.1 Live|Videocard: ATI Radeon 9600Pro|Motherboard: MSI KT6V|Storage: 160GBSATA II 120GB SeaGate 7200rpm,8MB Cache| Mouse: Logitech MX300|Mousepad:fUnc sUrface 1030| DVD:Plextor 740A| Headphones:KossSB/45|Display AOC 19´ FLET
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

syrecek píše:Jsem blb :lol: Bednu jsem vysál ,ale nevyčistil jsem chladič :oops: Ani jsem ho nemusel sundavat,byl hrozně za*ranej :wink: Vyčistil jsem ho a je to OK :razz: Teplota CPU 55 - 58°C 8) Díky všem za rady :)
No tak to byl teda poradne zasvinenej :)
Ty windows preinstaluj, to je nejlepsi reseni takovych pripadu, kdy si XP zacinaji delat co chteji :roll:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“