Problem s nastavenim kontrastu

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
dendroid
Začátečník
Začátečník

Problem s nastavenim kontrastu

Příspěvek od dendroid »

Zohnal som si prastary monitor Philips 105B (15 palcov) a mam dost vazny problem s kontrastom.Ak ho nastavujem praimo na monitore aj ked je nastaveny na maxime tak obrazovka
je brutal tmava.Neviete ci by sa s tym dalo nieco robit.Tiez som to skusal nastavovat vo Windows
aj s pomocou Power stripu a vo Windows to bolo v poho , problem je ale v tom ze softom nastaveny(aj ovladacmi) kontrast nefunguje v hrach
Diky za radu
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Snad jedině vzít šroubovák, rozebrat ho a zkusit ho trochu vyladit...pokud ses v tom ale ještě níkdy nevrtal, tak nedoporučuju.
Lasek
Nováček
Nováček

Re: Problem s nastavenim kontrastu

Příspěvek od Lasek »

dendroid píše:Zohnal som si prastary monitor Philips 105B (15 palcov) a mam dost vazny problem s kontrastom.Ak ho nastavujem praimo na monitore aj ked je nastaveny na maxime tak obrazovka
je brutal tmava.Neviete ci by sa s tym dalo nieco robit.Tiez som to skusal nastavovat vo Windows
aj s pomocou Power stripu a vo Windows to bolo v poho , problem je ale v tom ze softom nastaveny(aj ovladacmi) kontrast nefunguje v hrach
Diky za radu
mám přesně ten samej problém a nevím co stim .. :( :( akorát stím rozdílem že mám monitor hundai
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“